Γιάννενα: Προϋποθέσεις για απευθείας αεροπορική σύνδεση Γιάννενα: Προϋποθέσεις για απευθείας αεροπορική σύνδεση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Προϋποθέσεις για απευθείας αεροπορική σύνδεση

  Γιάννενα: Προϋποθέσεις για απευθείας αεροπορική σύνδεση
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη πραγματοποίησε χτες ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα Yossi Amrani.
Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε το Ολοκαύτωμα των Εβραίων και ειδικά των καταγόμενων από τα Ιωάννινα, ενώ ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα τουριστικής συνεργασίας, με αφορμή και την επικείμενη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στη Διεθνή Έκθεση του Τελ – Αβίβ. 
Ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, υπογράμμισε, πως εξαιτίας των διαδοχικών συμμετοχών της Περιφέρειας στην Διεθνή Έκθεση  “Ι.Μ.Τ.Μ.», υπάρχει  αυξανόμενο ενδιαφέρον Ισραηλινών  για τουρισμό στην Ήπειρο. 
Το πραγματικό αυτό  γεγονός- συμπλήρωσε- δημιουργεί προϋποθέσεις για απευθείας αεροπορική σύνδεση με το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, υπενθυμίζοντας ότι η προηγούμενη προσπάθεια δεν ευοδώθηκε εξαιτίας εξωγενών παραγόντων.
 Ο Πρέσβης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη στήριξη που διαχρονικά παρέχει στις εκδηλώσεις  για το Ολοκαύτωμα, που βοηθάνε ώστε να παραμείνει ανεξίτηλη η μνήμη των θυμάτων του Ναζισμού καθώς και για την εν γένει φιλοξενία του. 
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης, τόνισε πως η Περιφερειακή Αρχή προσβλέπει στη στενή συνεργασία με την Πρεσβεία του Ισραήλ ώστε να προωθηθούν κοινού ενδιαφέροντος ζητήματα. 
epirusblog.gr
5 of 5
  
Γιάννενα: Προϋποθέσεις για απευθείας αεροπορική σύνδεση
epirusblog.gr
5 of 5
  
Ιωάννινα 879477884436007209
Σχόλια
item