Γιάννενα: Μηνύματα από Καχριμάνη και Ελισάφ για τον Θ. Νιτσιάκο Γιάννενα: Μηνύματα από Καχριμάνη και Ελισάφ για τον Θ. Νιτσιάκο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Μηνύματα από Καχριμάνη και Ελισάφ για τον Θ. Νιτσιάκο

Γιάννενα: Μηνύματα από Καχριμάνη και Ελισάφ για τον Θ. Νιτσιάκο
Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλ. Καχριμάνης, μετά την είδηση του θανάτου του γνωστού Γιαννιώτη επιχειρηματία, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook:
«Νιώθω συγκλονισμένος από τον άδικο θάνατο του φίλου Θεοδωρου Νιτσιάκου! Ενός ανθρώπου που σε όλη τη διαδρομή της ζωής του, ξεχώριζε για το ήθος, τις αξίες, την εντιμότητα, την εργατικότητα και την προσφορά του στον τόπο!».
«Άνθρωπος δοτικός, υποστηρικτικός, δεν αρνήθηκε ποτέ σε κανέναν τη βοήθειά του, ενώ πάντα ξεχωριστή θέση στις κουβέντες μας και στην καρδιά του είχε το χωριό του, η Αετομηλίτσα, εκεί όπου γεννήθηκε και περνούσε τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο του. 
Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος πίστευε πως ο τόπος μας, η Ήπειρος, έχει μέλλον και πολλές φορές συζητούσαμε για μια αναπτυξιακή πορεία που θα βασίζεται στον πρωτογενή τομέα! 
Φίλε Θόδωρε, το κενό που αφήνεις πίσω σου είναι δυσαναπλήρωτο, για τον τόπο, την οικογένεια κι όλους όσους σε γνωρίζαμε! Αιώνια σου μνήμη και θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο και τα παιδιά σου!», καταλήγει.

Μήνυμα Ελισάφ

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και η Δημοτική Αρχή εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Θεόδωρου Νιτσιάκου.
«Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος υπήρξε ένας σπουδαίος επιχειρηματίας που έδωσε υπεραξία στον πρωτογενή τομέα αλλά και στον τουρισμό.
Υπήρξε όμως κι ένας σπουδαίος άνθρωπος, απλός, βαθιά ευγενής και αφοσιωμένος στον τόπο του.
Το κενό που αφήνει είναι τεράστιο. Οι φίλοι του αλλά και όσοι τον γνώρισαν θα τον θυμούνται για πάντα.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μηνύματα από Καχριμάνη και Ελισάφ για τον Θ. Νιτσιάκο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7317796712879552247
Σχόλια
item