Ήγουμενίτσα: Τους... ένωσε η Μονή Γηρομερίου Ήγουμενίτσα: Τους... ένωσε η Μονή Γηρομερίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήγουμενίτσα: Τους... ένωσε η Μονή Γηρομερίου

Ήγουμενίτσα: Τους... ένωσε η Μονή Γηρομερίου
Οι τρεις δήμαρχοι της Θεσπρωτίας, Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης και Φιλιατών Σπύρος Παππάς, που διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και συνεργάζονται αρμονικά σ΄ όλα τα επίπεδα, άλλωστε είναι και οι τρεις ευγενικοί και χαμηλού προφίλ, ...ενώθηκαν στη Μονή Γηρομερίου.

Η... ένωση έχει τη σημασία της συνάντησης, αφού και οι τρεις, όπως έγραψε η "Κάτοψη", βρέθηκαν τη δεύτερη ημέρα του νέου έτους στη Μονή Γηρομερίου, για να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του ιδρυτή της οσίου Νείλου.

Με την παρουσία τους εξέφρασαν συμβολικά, όπως την εκφράζουν και ουσιαστικά,   την εκτίμησή τους για το πρόσωπο και το έργο του ηγουμένου της Μονής Γηρομερίου αρχιμανδρίτη Μεθοδίου Ντελλή, που κινείται σε όλα τα θέμα συναινετικά και όχι διασπαστικά, αλλά και γενικότερα για τις πνευματικές δράσεις της Αδελφότητας του Μοναστηριού, που και πολλές είναι και ωφέλιμες.  
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Τους... ένωσε η Μονή Γηρομερίου
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 7062372875370050102
Σχόλια
item