Βάσω Λασκαράκη: «Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αποκτήσω δεύτερο παιδί!» Βάσω Λασκαράκη: «Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αποκτήσω δεύτερο παιδί!» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βάσω Λασκαράκη: «Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αποκτήσω δεύτερο παιδί!»

Βάσω Λασκαράκη: «Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αποκτήσω δεύτερο παιδί!» | tlife.gr
Στην τηλεόραση και την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά» υποδύεται μια γυναίκα που ενώ φαινομενικά τα έχει όλα, μπλέκει σε ένα ερωτικό γαϊτανάκι όταν γνωρίζει τον έρωτα της ζωής της και φθάνει μέχρι και στο σημείο να «διαλύσει» το σπίτι της για αυτόν. 
Ο λόγος για την Βάσω Λασκαράκη που υποδύεται την «Άννα» στη σειρά μυστηρίου και έρωτα του Alpha. Πώς είναι όμως στην πραγματική της ζωή η Βάσω Λασκαράκη;
Αυτή η περίοδος είναι αναμφίβολα από τις πιο όμορφες για την Βάσω Λασκαράκη. 
Η γνωστή ηθοποιός που πέρσι παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και καταξιωμένο σεφ Λευτέρη Σουλτάτο μίλησε στο «TV Έθνος» για τις όμορφες στιγμές που περνά μαζί του, τις αλλαγές στη ζωή της και το ενδεχόμενο ενός παιδιού.
Ο έρωτας είναι για εσάς κινητήριος δύναμη;
Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα που μπορεί να σε κάνει να νομίζεις ότι θα κατακτήσεις τον κόσμο, μπορεί όμως και να σε καταστρέψει. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει ένας έρωτας.
Έχετε προδοθεί;
Ναι, έχω προδοθεί. Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή έρχονται αντιμέτωποι με την προδοσία. Και σε επίπεδο έρωτα και σε επίπεδο φιλίας και στα επαγγελματικά. Είμαι πια στα 40 μου έχουν συμβεί όλα.
Έχουν υπάρξει στιγμές που νιώθετε άβολα όταν εκπομπές αναφέρονται στις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό σας Γιάννη Τσιμιτσέλη; Ή όταν ακούγονται ερωτήσεις για τη σχέση που διατηρείτε με την σύντροφό του;
Δεν κάθομαι να αναλύσω και πάρα πολύ. Αλλά θεωρώ ότι τα πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν δεν χρειάζεται να τα σκαλίζουμε, ειδικά όταν υπάρχουν καινούργιες σχέσεις, γάμοι και συνεχίζουμε τις ζωές μας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος. 
Θα προτιμούσα να μην γίνονται, αλλά δεν ασχολούμαι για να τα παρακολουθώ. Θα πρέπει να γίνει κάτι πολύ σημαντικό για να με ενοχλήσει.
Με σύζυγο πια σεφ συνεχίζεται να επιμένετε πως η κουζίνα είναι το βασίλειό σας;
Η κουζίνα είναι το βασίλειό μας. Είναι όντως. Είναι οι ώρες που περνάμε στο σπίτι και μας αρέσει να βρισκόμαστε εκεί.
Ο έρωτας περνά από το στομάχι;
Εννοείται ότι περνά από το στομάχι. Οι άνθρωποι που δεν αγαπούν το φαγητό δεν είναι καλοί άνθρωποι.
Το ενδεχόμενο να γίνεται μητέρα για δεύτερη φορά το σκέφτεστε;
Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι. Αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει!

epirusblog.gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη: «Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αποκτήσω δεύτερο παιδί!»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9011086448055833878
Σχόλια
item