Νίκη Θωμοπούλου: Πήγε για υπερηχογράφημα και μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της! Νίκη Θωμοπούλου: Πήγε για υπερηχογράφημα και μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νίκη Θωμοπούλου: Πήγε για υπερηχογράφημα και μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Νίκη Θωμοπούλου: Πήγε για υπερηχογράφημα και μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της! | tlife.gr
Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε περίπου ενάμισι μήνα θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.
Η μέλλουσα μανούλα είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.
Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, αποκάλυψε πώς βρέθηκε στον γυναικολόγο για την καθιερωμένη επίσκεψή της. 
Εκεί, λοιπόν, έβγαλε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία και, παράλληλα, έστειλε ένα μήνυμα προς όλες τις εγκυμονούσες. 
Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η όμορφη Νίκη πόζαρε στον φακό κρατώντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της, πάνω στην οποία είχε δημιουργήσει δύο καρδιές από το ειδικό ζελέ που χρησιμοποιείται για το υπερηχογράφημα.
«Girls, μην ξεχνάτε την καθιερωμένη επίσκεψη στο γυναικολόγο σας! Βρείτε κάποιον που να σας εμπνέει εμπιστοσύνη, και ιδανικά να είστε μαζί και στην περίοδο της εγκυμοσύνης σας! 
Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις άνετα αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής σου! Όπως εγώ με τον γιατρό μου που βγάζει και τις πιο τέλειες φώτος και τη μαία μου που με βοηθάει να είμαι η πιο cool mammy ever!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.
Η Νίκη Θωμοπούλου ανυπομονεί να γίνει μανούλα!
epirusblog.gr
5 of 5
Νίκη Θωμοπούλου: Πήγε για υπερηχογράφημα και μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2435357385890274629
Σχόλια
item