Μυστηριώδες εύρημα σε σχήμα Π στην Βαλτική Θάλασσα

Μυστηριώδες εύρημα σε σχήμα Π στην Βαλτική Θάλασσα

Πριν μερικά χρόνια, έγινε διάσημη η περίφημη “ανωμαλία της Βαλτικής Θάλασσας” με τον σχηματισμό ή αντικείμενο παρόμοιο με εκείνο ενός μανιταριού διαμέτρου περίπου εξήντα μέτρων, που ανιχνεύθηκε στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας. 

Πολλοί έκαναν υποθέσεις για ένα UFO που συνετρίβη στο παρελθόν. Τώρα, η ίδια ομάδα έχει ανακαλύψει μια άλλη ανωμαλία που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.
Ο περιβόητος σχηματισμός ή το αντικείμενο που έχει, επίσης, αναφερθεί ως “UFO της Βαλτικής Θάλασσας” ανακαλύφθηκε μέσω παρακολούθησης στο σόναρ στις 19 Ιουνίου 2011. 

Η ανακάλυψη έλαβε χώρα κάπου στην Βαλτική, αλλά η ακριβής τοποθεσία του βυθού της Βαλτικής Θάλασσας, όπου βρίσκεται το μυστηριώδες αντικείμενο, δεν αποκαλύφθηκε ποτέ. 

Όμως, πρέπει να βρίσκεται μεταξύ των συνοριακών υδάτων της Σουηδίας και της Φινλανδίας.

Εξαιτίας αυτής της ανακάλυψης, οι υπεύθυνοι Peter Lindberg και Dennis Åsberg με την εταιρεία του Ocean X Team, τράβηξαν την προσοχή όλων των μέσων ενημέρωσης, τότε.

Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς, η περίφημη “ανωμαλία της Βαλτικής Θάλασσας” δεν είναι τίποτα περισσότερο από ηφαιστειακό πέτρωμα ή εναπόθεμα παγετώνα, που σύρεται στο βυθό από ρεύματα της θάλασσας εδώ και χιλιάδες χρόνια. 

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε ο Volker Brüchert, αναπληρωτής καθηγητής Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης, αφού μελέτησε τα δείγματα που έδωσε ο Peter Lindberg.

Όμως, μία νέα ανακάλυψη της ίδιας ομάδας, έρχεται να αναζωπυρώσει τον ενδιαφέρον ότι κάτι συμβαίνει ή πως κάτι υπάρχει στην Βαλτική που αξίζει να διερευνηθεί περαιτέρω.

Οι ερευνητές, τώρα, αναφέρουν ότι στις αρχές Ιουνίου του 2019 ανακάλυψαν ένα αντικείμενο που έμοιαζε με μια μεγάλη πλάκα ή ένα πολύ μεγάλο μονόλιθο, μήκους 25 μέτρων πλάτους 13 μέτρων, το σχήμα του οποίου έρχεται να μας θυμίσει το ελληνικό γράμμα Π.

Η ανακάλυψη έγινε ενώ χρησιμοποιούσαν ένα μικρό όχημα με τηλεχειρισμό ενώ σάρωναν το κάτω μέρος της θάλασσας. Αυτή η “ανωμαλία” είναι ακόμα υπό έρευνα καθώς το “αντικείμενο” θα αναλυθεί καλύτερα με ραντάρ και άλλα μέσα στον πυθμένα.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να το δείτε και να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
News 2019 – 08 – 22 Baltic Sea anomaly
diadrastika.com
epirusblog.gr
5 of 5
Μυστηριώδες εύρημα σε σχήμα Π στην Βαλτική Θάλασσα
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 1943774976634386421
item