Γιάννενα: Από τις πιο πετυχημένες γιορτές για τον τουρισμό Γιάννενα: Από τις πιο πετυχημένες γιορτές για τον τουρισμό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Από τις πιο πετυχημένες γιορτές για τον τουρισμό

Γιάννενα: Από τις πιο πετυχημένες γιορτές για τον τουρισμό
Από τις πλέον επιτυχημένες αναφορικά με τους αριθμητικούς δείκτες, αλλά και σχετικά με τους τζίρους που επιτεύχθηκαν θεωρείται η περίοδος των εορτών για τον κλάδο του τουρισμού στην πόλη και τους ορεινούς προορισμούς.
Οι πληρότητες τις ημέρες των Χριστουγέννων άγγιξαν το απόλυτο σχεδόν σε όλους τους προορισμούς, με τους επιχειρηματίες του κλάδου, να εκφράζουν την ικανοποίησή τους και για τους τζίρους, οι οποίοι κινήθηκαν σε πολύ υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.
Οι ημέρες της Πρωτοχρονιάς εμφανίζουν μία ελαφρώς μικρότερη πληρότητα περίπου στο 80% όπως ανέφερε από την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, ο Στάθης Σιούτης, από την Πέμπτη όμως και μέχρι τα Θεοφάνεια, οι προκρατήσεις δείχνουν και πάλι, ότι ο νομός θα αγγίξει το απόλυτο στις πληρότητες.
Ο κ. Σιούτης τόνισε, ότι σημαντικό ρόλο έχουν παίξει φυσικά και οι καιρικές συνθήκες, που στην περιοχή της Ηπείρου και των Ιωαννίνων είναι εξαιρετικές και έτσι θα παραμείνουν και το επόμενο διάστημα, ενώ πρόσθεσε, ότι αυτό που αποτελεί σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι ο πολύ μεγάλος αριθμός επισκεπτών στην πόλη από τα νησιά του Ιονίου, αλλά και του Αιγαίου.
«Η πόλη κινήθηκε εξαιρετικά, όπως και οι ορεινοί προορισμοί και επιβεβαιώνεται απόλυτα, ότι τα Ιωάννινα είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για τις ημέρες των εορτών. 
Ήταν η πρώτη φορά που είχαμε τόσους πολλούς επισκέπτες από τα νησιά, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα», τόνισε ο κ. Σιούτης που πρόσθεσε, πως η συντριπτική πλειονότητα των επισκεπτών ανήκει σε αυτούς που έχουν τη δυνατότητα να δαπανήσουν μεγαλύτερα ποσά για τις διακοπές τους, για το ίδιο χρονικό διάστημα.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Από τις πιο πετυχημένες γιορτές για τον τουρισμό
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6087306141674759817
Σχόλια
item