Τι φανερώνει για τον χαρακτήρα μας αν έχουμε ελιά σε 7 συγκεκριμένα σημεία του σώματος

Τι φανερώνει για τον χαρακτήρα μας αν έχουμε ελιά σε 7 συγκεκριμένα σημεία του σώματος

Κάθε σημάδι μας στο πρόσωπο ή το σώμα προσελκύει την προσοχή των άλλων και μπορεί να μαρτυρήσει κάτι για εμάς. 

Για τις ελιές συγκεκριμένα, όμως, οι προσωπολόγοι έχουν βγάλει τα δικά τους συμπεράσματα, τα οποία, με έκπληξη διαπιστώνουμε, ότι δεν απέχουν πολύ από την αλήθεια. Εσείς τι λέτε;


Ελιά στο «πόδι της χήνας»
Αν έχετε ελιά σε εκείνο το σημείο, τότε είστε από τους ανθρώπους που αγαπούν τα ταξίδια και τα διοργανώνουν με κάθε ευκαιρία, είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση.

Ελιά ανάμεσα στα δύο φρύδια
Μια ελιά στο σημείο αυτό μπορεί να υποδεικνύει ότι μια πολλά υποσχόμενη καριέρα σας περιμένει στο μέλλον. Είτε θα πάρετε προαγωγή, είτε αύξηση, είτε απλά θα βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας –αυτό μπορεί να διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, πάντως η ελιά αυτή αποτελεί αισιόδοξο σημάδι!

Ελιά κάτω από το φρύδι
Μια ελιά ανάμεσα στο μάτι και το φρύδι δείχνει ότι είστε άνθρωποι που προσαρμόζονται εύκολα στο περιβάλλον τους και που τα πάνε καλά με τους γύρω τους. Μπορεί να είστε, για παράδειγμα, ένα αξιόπιστος «ηγέτης».

Ελιά πάνω από τα χείλη
Οι άνθρωποι με ελιές σε αυτά τα σημεία είναι γοητευτικοί και αξιαγάπητοι, ενώ γίνονται εύκολα δημοφιλείς ανάμεσα στους φίλους τους. Επίσης, τους ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα, είτε στο φαγητό, είτε σε οτιδήποτε άλλο τους περιβάλλει.

Ελιά στο ζυγωματικό
Αυτό είναι χαρακτηριστικό σημάδι των ανθρώπων με ισχυρή και αρχηγική προσωπικότητα. Οι άνθρωποι με ελιά στο σημείο αυτό είναι συνήθως επιτυχημένοι και βρίσκονται στα ψηλά σκαλοπάτια της ιεραρχίας.

Ελιά στην παλάμη
Πρόκειται για χαρακτηριστικό των ανθρώπων που αγαπούν τη σταθερότητα. Σπάνια αντιμετωπίζουν υλικά προβλήματα και έχουν καλή αίσθηση της οικονομίας.

Ελιά στην πατούσα
Οι ελιές στο σημείο αυτό εμφανίζονται στους ανθρώπους που αγαπούν οτιδήποτε καινούργιο, που ταξιδεύουν πολύ, λατρεύουν να δοκιμάζουν διαφορετικές κουζίνες από όλο τον κόσμο και είναι επικοινωνιακοί. Οι άνθρωποι αυτοί είναι συνήθως δημοφιλείς και εύκολα επηρεάζουν τους γύρω τους.

Πηγή: brightside.me και mama365.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τι φανερώνει για τον χαρακτήρα μας αν έχουμε ελιά σε 7 συγκεκριμένα σημεία του σώματος
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7159447737260399694
item