Οι 6+1 υπέροχες ισπανικές πόλεις που αξίζει να επισκεφτείτε!

Οι 6+1 υπέροχες ισπανικές πόλεις που αξίζει να επισκεφτείτε!
Η Ισπανία είναι από τους δημοφιλέστερους προορισμούς παγκοσμίως και εμείς επιλέξαμε τις 6+1 πιο υπέροχες ισπανικές πόλεις που αξίζει να επισκεφτείτε!
Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε την Ισπανία; Πανέμορφες παραλίες που βρέχονται από τη Μεσόγειο; Tapas μέχρι τελικής πτώσης; αριστουργήματα του Gaudi όπως το Casa Batillo ή η Sagrada Familia;
H ομάδα μας ετοίμασε μια λίστα με τις 7 ισπανικές πόλεις που αξίζει να επισκεφτείτε, και περιλαμβάνει από υπέροχες οροσειρές μέχρι προστατευόμενες περιοχές της UNESCO.

ΒαρκελώνηΒαρκελώνη ,ισπανικές πόλεις

Η πατρίδα του Gaudi και του φλογερού καταλανικού πνεύματος, είναι η δημοφιλέστερη ισπανική πόλη! 
Είναι ένα μέρος διαφορετικό από την υπόλοιπη χώρα, αφού διαθέτει ιδιαιτερότητες που “φωνάζουν” τη μοναδικότητά της. Φαγητό, ποτά, ύφος και πολλά ακόμα, δίνουν στην πόλη την ξεχωριστή της αύρα. 
Είναι σαν να είστε σε ένα κλαμπ με μια διάσημη ποδοσφαιρική ομάδα και υπέροχα θαλασσινά πιάτα. 
Ξεκινήστε την ημέρα σας με μια επίσκεψη στη Sagrada Familia, και αργότερα κάντε βόλτα στο Gotico. Το βράδυ χαλαρώστε στα tapas bar στο El Born.

ΓρανάδαΓρανάδα ,ισπανικές πόλεις

Εξακολουθεί να θεωρείται ως ένα καλά κρυμμένο μυστικό της Ισπανίας και είναι ένας must προορισμός! 
Η Γρανάδα είναι το στολίδι της Ανδαλουσίας και βρίθει μαυριτανικής ιστορίας. Η πόλη μας έδωσε τα tapas, το φλαμένκο και το Φρεντερίκο Γκαρσία Λόρκα. 
Παρόλα αυτά, έχει κατορθώσει να διατηρήσει έναν αυθεντικό ισπανικό χαρακτήρα και να παραμείνει πιο “ήρεμη” σε σχέση με τη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη.

ΜενόρκαΜενόρκα ,ισπανικές πόλεις

Πολύ πιο ήσυχη από τη Μέκκα της διασκέδασης, την Ίμπιζα, η Μενόρκα βρίσκεται συχνά στην κορυφή της λίστας με τα must-visit μέρη της Ισπανίας. 
Δεν είναι γνωστή μόνο για τις πανέμορφες παραλίες της, αλλά και για τα μέρη για πεζοπορία και τις μεγαλιθικές κατασκευές που διαθέτει. 
Το σίγουρο είναι ότι καταφέρνει να ξεμυαλίσει όποιον την επισκέπτεται. Αν σχεδιάζετε να πάτε στη Μενόρκα, μην παραλείψετε να πάτε στο Torre Trencada και το Cala Mitjana.

Picos de EuropaPicos de Europa ,ισπανικές πόλεις

Εξαιτίας της δικαιολογημένης δημοφιλίας της Μεσογείου, οι ορεινές περιοχές της Ισπανίας κρατούν χαμηλούς τόνους. 
Μοναδικά φυσικά τοπία όπως η Sierra Nevada παραμελούνται για χάρη των υπέροχων ακτών, και είναι φυσιολογικό. 
Παρόλα αυτά, το Picos de Europa αξίζει 100% και θα σας προσφέρει την εμπειρία της ζωής σας! 
Το Picos de Europa είναι το επίκεντρο της οροσειράς Cantabria και διαθέτει πανέμορφα τοπία, όπως το Lagos de Covadonga και Fuente De.

ΜαδρίτηΜαδρίτη ,ισπανικές πόλεις

Η Μαδρίτη είναι η ιδανική επιλογή όταν κανείς σκέφτεται να επισκεφτεί μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και δεν γινόταν να μην είναι στην λίστα με τις ισπανικές πόλεις. 
Διαθέτει υπέροχο φαγητό, συγκλονιστική ιστορία, λογικές τιμές και, φυσικά, καταπληκτικό καιρό. 
Αυτό που είναι για τη Βαρκελώνη τα αξιοθέατα του Gaudi είναι για τη Μαδρίτη το Palacio Royal. Εκτός από την ιστορία, η γαστρονομία και οι τέχνες θεωρούνται κορυφαίες στη χώρα.

ΊμπιζαΊμπιζα ,ισπανικές πόλεις

Η Ίμπιζα βρίσκεται στην ταξιδιωτική λίστα των περισσότερων, και σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να πιστεύετε, δεν είναι μόνο για λάτρεις των πάρτυ, καθώς το μισό νησί είναι γεμάτο με κλαμπ, ενώ το άλλο μισό είναι αρκετά ήσυχο. 
Περάστε ένα βράδυ ξεσαλώνοντας μέχρι το πρωί και μετά χαλαρώστε σε μια από τις πανέμορφες παραλίες ή την Alta Vila, τόπο προστατευόμενο από την UNESCO.

ΣεβίλληΣεβίλλη

Μαζί με τη Γρανάδα, και η Σεβίλη είναι ένα από τα καλύτερα και πιο συγκλονιστικά μέρη της Ανδαλουσίας. 
Η Σεβίλλη είναι γεμάτη από υπέροχα αξιοθέατα όπως το Real Alcazar, La Giralda, τον Καθεδρικό της Σεβίλλης και τη διάσημη Plaza de Espana. 
Η Σεβίλλη είναι ένα τέλειο μέρος για να απολαύσετε μαυριτανική ιστορία και μπύρα. 
Στη Σεβίλλη υπάρχει η συνήθεια του να πίνει κανείς μπύρα όρθιος, έτσι ώστε να είναι ευκολότερο να γνωρίσει καινούργια άτομα και να κάνει φίλους.
epirusblog.gr
5 of 5
Οι 6+1 υπέροχες ισπανικές πόλεις που αξίζει να επισκεφτείτε!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1771805222987575653
item