Άρτα: 584 Τάγμα Πεζικού το Στρατόπεδο Άρτας Άρτα: 584 Τάγμα Πεζικού το Στρατόπεδο Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: 584 Τάγμα Πεζικού το Στρατόπεδο Άρτας

Άρτα: 584 Τάγμα Πεζικού το Στρατόπεδο Άρτας
Στην τυπική τελετή διάλυσης του ΚΕΝ, η οποία αποτελεί επί της ουσίας την αναβάθμιση και ενίσχυση του στρατοπέδου της Άρτας, σε 584 Τάγμα Πεζικού, παρευρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Γιώργο Μπουκουβάλα και Κωνσταντίνο Χαρακλιά.

Στην τελετή παρευρέθησαν επίσης και εκπρόσωποι της Ηγεσίας του Στρατού, και των Τοπικών Αρχών.

«Η αναβάθμιση και η ενδυνάμωση του στρατοπέδου της Άρτας, ήταν ένα πάγιο αίτημα του Δήμου Αρταίων, όλων των Φορέων αλλά και της Τοπικής Κοινωνίας.

Πλέον το στρατόπεδο της Άρτας, θα έχει αποστολή και σκοπό, οπότε θα έχει και περισσότερους αξιωματικούς και φαντάρους σε μόνιμη βάση. Παράλληλα θα λειτουργεί και ως ΚΕΝ, δηλαδή θα λαμβάνουν την αρχική τους εκπαίδευση και θα ορκίζονται οι φαντάροι και μετά θα αποστέλλονται στις μονάδες τους.

Η προσπάθεια και διεκδίκηση όλων μας έφερε ένα καλό αποτέλεσμα για τον τόπο μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: 584 Τάγμα Πεζικού το Στρατόπεδο Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7999715881395679008
Σχόλια
item