Πρέβεζα: Εκπαιδευτικοί και μαθητές του 4ου Γυμν. εκπαιδεύτηκαν σε θέματα καρδιο-αναπνευστικής αναζωογόνησης Πρέβεζα: Εκπαιδευτικοί και μαθητές του 4ου Γυμν. εκπαιδεύτηκαν σε θέματα καρδιο-αναπνευστικής αναζωογόνησης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Εκπαιδευτικοί και μαθητές του 4ου Γυμν. εκπαιδεύτηκαν σε θέματα καρδιο-αναπνευστικής αναζωογόνησης

Πρέβεζα: Εκπαιδευτικοί και μαθητές του 4ου Γυμν. εκπαιδεύτηκαν σε θέματα καρδιο-αναπνευστικής αναζωογόνησης
Το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας φιλοξένησε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 εκπροσώπους διασώστες του ανθρωπιστικού οργανισμού 'Kids for life ' με την παρουσία του Αντιδημάρχου Πρέβεζας κ. Κουμπή.

Οι μαθητές της Β΄ τάξης και τα μέλη του Συλλόγου των Διδασκόντων του σχολείου  ενημερώθηκαν για θέματα Πρώτων βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόννησης και στη συνέχεια εκπαιδεύθηκαν με αριστοτεχνικό τρόπο από τους πιστοποιημένους διασώστες –εκπαιδευτές ως προς το πώς να αντιμετωπίζουν καταστάσεις απώλειας συνείδησης από καρδιακό επεισόδιο, λιποθυμία , πνιγμό ή πνιγμονή. Βεβαιώσεις παρακολούθησης δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες με το τέλος της ημερίδας .


Η ομάδα αυτή ανήκει στην ευρύτερη  οικογένεια των διασωστών του οργανισμού‘ 
Kids for life’ που δραστηριοποιείται με παρόμοιες επιμορφώσεις / εκπαιδεύσεις νέων και εφήβων σε όλη την Ελλάδα . 

Ο οργανισμός  με πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανά ηλικιακή ομάδα, στοχεύει στη διάδοση της δωρεάν εκπαίδευσης παιδιών και ενηλίκων στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, καθώς και στην ανάπτυξη ενός δικτύου απινιδωτών σε δημόσιους χώρους

Το σχολείο μας είναι από τα πρώτα στην περιοχή που εκπαιδεύει τους μαθητές του στα κρίσιμα και πολύτιμα για τη ζωή μας θέματα αυτά .

Τους ευχαριστούμε θερμά για την άρτια οργανωμένη εκπαίδευση , την άριστη διεξαγωγή της και ανυπομονούμε να περάσουμε και στη δεύτερη φάση της εκπαίδευσης και της πιστοποίησης στο άμεσο μέλλον !

Ευχαριστούμε τον κ. Κουμπή , αντιδήμαρχο του Δήμου Πρέβεζας που μας τίμησε με την παρουσία του ! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Βάσω Φλούδα , επικεφαλής και ψυχής  της ομάδας , την κ. Χριστίνα Πεπόνη , ιατρό παθολόγο , πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια διασώστρια, την κ. Πολυξένη Βουρλιώτη , ιατρό ,πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης , τον κ. Σπυρίδωνα Γκούρα , καθηγητή Φυσικής Αγωγής , πιστοποιημένο εκπαιδευτή και όλα τα μέλη της ομάδας για τα μαθήματα ζωής που μας μετέδωσαν !!!
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Εκπαιδευτικοί και μαθητές του 4ου Γυμν. εκπαιδεύτηκαν σε θέματα καρδιο-αναπνευστικής αναζωογόνησης
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2266889226782971759
Σχόλια
item