Δημοσιογράφος κινείται νομικά εναντίον του Γιάννη Σπαλιάρα για τη δήλωση για τις 4.000 γυναίκες Δημοσιογράφος κινείται νομικά εναντίον του Γιάννη Σπαλιάρα για τη δήλωση για τις 4.000 γυναίκες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δημοσιογράφος κινείται νομικά εναντίον του Γιάννη Σπαλιάρα για τη δήλωση για τις 4.000 γυναίκες

Δημοσιογράφος κινείται νομικά εναντίον του Γιάννη Σπαλιάρα για τη δήλωση  για τις 4.000 γυναίκες
Ο Γιάννης Σπαλιάρας θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες από τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, για την περιβόητη δήλωση με τις 4.000 γυναίκες που έκανε πριν από χρόνια,
Αφορμή στάθηκε η νέα απρόσμενη αναφορά του Γιάννη Σπαλιάρα σε εκείνη τη συνέντευξη, με τον ίδιο να αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Η δήλωση αυτή προέκυψε μετά από τρίωρη πίεση δημοσιογράφου».
Ο Γιάννης Βίτσας, ο οποίος παλιότερα είχε κάνει πίσω, όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας του είχε ζητήσει συγγνώμη, δηλώνει σήμερα έτοιμος να κινηθεί νομικά εναντίον του μοντέλου και ηθοποιού.
«Τον Ιούλιο του 2015 συναντηθήκαμε με τον κύριο Σπαλιάρα προκειμένου να του κάνω τη συνέντευξη τότε για το ΕΓΩ WEEKLY, στο οποίο ήμουν αρχισυντάκτης. Κάναμε λοιπόν μία συνέντευξη η οποία δεν ήταν μόνο προσωπική αλλά και επαγγελματική, ήταν μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.
Βγήκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι πιέστηκε πάρα πολύ προκειμένου να κάνει αυτή τη δήλωση, ότι επί τρεις ώρες εγώ τον πίεσα δηλαδή προκειμένου να βγει αυτός ο τίτλος, ότι, ότι “για να με ξεφορτωθεί” είπε επ’ ακριβώς, έπειτα από τρεις ώρες μου είπε ότι πήγε με 4.000 γυναίκες. Φυσικά, ήταν τα πάντα αναληθή, όλα όσα ανέφερε τότε σε εκείνη τη συνέντευξη, γιατί είπε και πολλά άλλα και τον πήρα τηλέφωνο και του είπα “για ποιο λόγο βάλλεις εναντίον μου, ειδικά όταν έχω το υλικό της συνέντευξης μας, που ήταν 23 λεπτά”.
Τότε μου ζήτησε συγγνώμη, μου είπε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί το ότι όλοι τον ρωτούν για αυτό το γεγονός κι έγραψε μία δημόσια, στο Facebook του, ανάρτηση στην οποία μου ζητούσε συγγνώμη. Επειδή δεν είμαι φιλοπόλεμος ως άνθρωπος, δεν έδωσα συνέχεια.
Αναγκάζομαι τώρα να καταφύγω στη δικαιοσύνη, γιατί επανέλαβε τα ίδια ψεύδη, έπειτα από πέντε χρόνια, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Έχω μιλήσει ήδη με τον δικηγόρο μου και θα κάνω ένα ραντεβού σήμερα ή αύριο μαζί του, θα του δώσω όλα τα στοιχεία. Φυσικά και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά γιατί το βρίσκω ειλικρινώς πολύ προσβλητικό και τρομερά αγενές» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βίτσας στη Φωλιά των Κου Κου.
epirusblog.gr
5 of 5
Δημοσιογράφος κινείται νομικά εναντίον του Γιάννη Σπαλιάρα για τη δήλωση για τις 4.000 γυναίκες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7067518032194221093
Σχόλια
item