Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε σχέση με πρόσωπο του ΑΝΤ1; Όλη η αλήθεια!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε σχέση με πρόσωπο του ΑΝΤ1; Όλη η αλήθεια!
Όλη η αλήθεια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την ερωτική του ζωή! Είναι τελικά σε σχέση με πρόσωπο του ΑΝΤ1;
Ο γνωστός σε όλους μας Ντάνος έγινε πολύ αγαπητός από το κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το Survivor!
Από τότε μέχρι και σήμερα η παρουσία του προκαλεί ένα είδος «αναστάτωσης» στον γυναικείο πληθυσμό και η ερωτική του ζωή αποτελεί ένα μυστήριο!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει έρθει πολύ κοντά με τη ραδιοφωνική παραγωγό, Ράνια Κωστάκη, με τους δύο να κυκλοφορούν μάλιστα ολοένα και πιο συχνά μαζί.
Αυτό στάθηκε αφορμή για να αρχίσουν οι φήμες για τους δυο τους και να αναρωτιούνται όλοι αν η σχέση που τους συνδέει είναι μια απλή φιλία ή κάτι παραπάνω.
Η σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Ράνιας Κωστάκη είναι μάλιστα τόσο ζεστή, που η ραδιοφωνική παραγωγός φρόντισε να του οργανώσει πρόσφατα ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά του.
Πέρα από τα γεγονός ότι η Ράνια και ο Ντάνος απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να συμπράξουν κιόλας για έναν όμορφο σκοπό. 
Μαζί και με τον δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα, ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας το Σωματείο «Φύλακας Άγγελος». Ένα σωματείο που σκοπό έχει να προσφέρει υποστήριξη και μια αγκαλιά σε κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε σχέση με πρόσωπο του ΑΝΤ1; Όλη η αλήθεια!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7455437064821413221
item