Γιάννενα: Το φαντασμαγορικό 16ο Motor Festival για ένα τριήμερο στα Γιάννενα Γιάννενα: Το φαντασμαγορικό 16ο Motor Festival για ένα τριήμερο στα Γιάννενα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Το φαντασμαγορικό 16ο Motor Festival για ένα τριήμερο στα Γιάννενα

Γιάννενα: Το φαντασμαγορικό 16ο Motor Festival για ένα τριήμερο στα Γιάννενα

Tο συναρπαστικό… ταξίδι του Motor Festival για το 2020 ξεκινά από τα Γιάννενα. 

Από τις 21 Φεβρουαρίου, ημέρα που η πόλη γιορτάζει την απελευθέρωσή της, έως και τις 23 Φεβρουαρίου στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ) το 16ο Motor Festival «Be Brave to Be Free» επιφυλάσσει μια σειρά μηχανοκίνητων shows, που θα… κόψουν την ανάσα!


Οι επαγγελματίες οδηγοί του Festival, που εδώ και χρόνια, πλέον, έχει γίνει θεσμός στη χώρα μας έχοντας φτάσει αισίως στο 16ο event, είναι έτοιμοι για ένα τριήμερο μαγικών μηχανοκίνητων παραστάσεων, που συνεχώς εξελίσσονται και… οδηγούν την αδρεναλίνη να χτυπά στα κόκκινα!


Ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς στέλνει το μήνυμα: «Το 2020 ξεκινά ως μια χρονιά διαφορετική. Μια χρονιά στην οποία δεν ζητάμε, πλέον, να ξεπεράσουμε τα όρια μας αλλά να μπολιάσουμε την αγάπη για το μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όλη την Ελλάδα. 


Ύστερα από 15 επιτυχημένες διοργανώσεις, η αποστολή μας για το 2020 είναι να καταφέρουμε να φέρουμε κοντά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές στην Ελλάδα, μέσα από το πιο θεαματικό μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης, το Motor Festival. 

Ένα ταξίδι που ξεκινάει με πρώτο σταθμό τα Ιωάννινα και θα συνεχιστεί στην ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και στα νησιά μας».
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Το φαντασμαγορικό 16ο Motor Festival για ένα τριήμερο στα Γιάννενα
epirusblog.gr
5 of 5
Σχόλια
item