Η Φαίη Ξυλά στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο»: Ο αθόρυβος χωρισμός της και η ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της! Video

Η Φαίη Ξυλά στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο»: Ο αθόρυβος χωρισμός της και η ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της! Video | tlife.gr
Η Φαίη Ξυλά χαρακτηρίζεται ως ήρεμη δύναμη και… όχι άδικα! Το βλέμμα της σε καθηλώνει, ενώ το πηγαίο ταλέντο της την έφερε από την Κέρκυρα στην Αθήνα, όπου βρέθηκε να πρωταγωνιστεί τόσο στην μικρή οθόνη όσο και στη μεγάλη οθόνη, αλλά και σε μεγάλες θεατρικές παραγωγές.
Αυτή την περίοδο, την απολαμβάνουμε στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη στην παράσταση «Ψύλλοι στ’ αυτιά» στο Θέατρο Μουσούρη, όπου εντυπωσιάζει με τις υποκριτικές της ικανότητες.
Το μεσημέρι της Κυριακής, η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον αθόρυβο χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο μετά από 15 χρόνια γάμου και για την τωρινή τους σχέση: «Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τέλος σ’ αυτή τη σχέση, γιατί έχουμε ένα παιδί μαζί, οπότε είμαστε δεμένοι για πάντα. 
Και πάντα θα είμαστε οι γονείς του παιδιού. Νοιαζόμαστε για αυτό και θα συνεργαζόμαστε πάντα για το παιδί μας. Τελειώσαμε σαν ζευγάρι. Περάσαμε 15 υπέροχα χρόνια μαζί με τα πάνω μας και τα κάτω μας φυσικά. 
Αλλά φτάσαμε σε ένα σημείο που θεωρήσαμε και οι δύο ότι έχει τελειώσει αυτός ο κύκλος και πρέπει να πάμε παρακάτω. Πράξαμε πολύ σοφά και τώρα είμαστε καλύτερα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Ξυλά.
Όσον αφορά τη σχέση της με τον μονάκριβο γιο της, Πάρη, η ταλαντούχα ηθοποιός δήλωσε στην Τατιάνα: «Είμαι αρκετά ανεκτική με τον μικρό, αλλά προσπαθώ να βάζω όρια. 
Ο Κωνσταντίνος είναι λίγο πιο αυστηρός από μένα. Εγώ σαν χαρακτήρας είμαι πιο ανοιχτή. Πραγματικά προσπαθώ να είμαι πιο αυστηρή. Βλέπω που κάνω λαθάκια και προσπαθώ να τα διορθώσω. 
Αλλά δεν υπάρχει συνταγή, το κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Θέλουν διαφορετική αντιμετώπιση. Το παιδί έχει τη δική του προσωπικότητα. Η μάνα ξέρει πολύ καλά το παιδί της και δεν πρέπει να εθελοτυφλεί».
«Δεν είχα ποτέ τη σκέψη να κάνω παιδί. Δεν μου χτύπησε ποτέ το καμπανάκι. Μόλις έμεινα έγκυος, συνειδητοποίησα ότι θέλω να γίνω μαμά», δήλωσε επίσης η Φαίη Ξυλά για την μητρότητα.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Φαίη Ξυλά στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο»: Ο αθόρυβος χωρισμός της και η ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της! Video
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 515967631019449686
item