Το Χριστουγεννιάτικο χωριό που «μεταμόρφωσε» το Πεδίον του Άρεως! (video) Το Χριστουγεννιάτικο χωριό που «μεταμόρφωσε» το Πεδίον του Άρεως! (video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό που «μεταμόρφωσε» το Πεδίον του Άρεως! (video)

χριστουγεννιάτικο χωριό Πεδίον του Άρεως
Ένα Χριστουγεννιάτικο «χωριό» στήθηκε στο Πεδίον του Άρεως και άλλαξε την μέχρι πρότινος όψη του, περιμένοντας χιλιάδες επισκέπτες.

Η μικρή πολιτεία στο κέντρο της Αθήνας άνοιξε τις πύλες στις 13 Δεκεμβρίου και περιμένει μικρούς και μεγάλους να το επισκεφθούν και να απολαύσουν τις λαχταριστές λιχουδιές και τα πλούσια γιορτινά event.
Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Πεδίον του Άρεως είναι «ανοιχτό» για όλους καθώς είναι δωρεάν η είσοδος, ενώ αναμένεται να παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου. 

Το πάρκο θα φιλοξενήσει πλήθος συγκροτημάτων, διαφόρων ειδών, για την ψυχαγωγία των χιλιάδων μικρών και μεγάλων που θα το επισκεφθούν.


Οι δύο πιο εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες «χώρες» στην Ελλάδα!
Η Ελλάδα διαθέτει και αυτή εξαιρετικές Χριστουγεννιάτικες «χώρες», οι οποίες μας εντάσσουν στο εορταστικό κλίμα και μας προσφέρουν ξεγνοιασιά.
«Ονειρούπολη»
Από 1η Δεκεµβρίου 2019 έως και τις 4 Ιανουαρίου 2020 θα είναι ανοιχτή η «Ονειρούπολη» Δράµας, το χωριό του Αϊ-Βασίλη! 
Εδώ και χρόνια (από το 2004), µετατρέπει τις ηµέρες των Χριστουγέννων σε παραµύθι, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές από τους κατοίκους της Δράµας αλλά και από όλους όσους ταξιδεύουν για να βρεθούν εκεί, από όλα τα σηµεία της χώρας. 
Ξύλινα σπιτάκια, καµινάδες, χριστουγεννιάτικες µελωδίες, σε ένα πανέµορφο πάρκο στο οποίο θα απολαύσετε την κάθε σας στιγµή. (www.oneiroupoli-dramas.gr)
Από το 2004, η αγάπη των εκατομμυρίων επισκεπτών της Ονειρούπολης, έχουν καταστήσει τη Δράμα πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. 
Με βάση την καταλυτική προσφορά όλων όσοι συνέβαλαν στη γιγάντωσή της τα προηγούμενα χρόνια, η Ονειρούπολη εξελίσσεται, αλλάζει φιλοσοφία και σας περιμένει να την επισκεφτείτε για να αντικρίσετε από κοντά ένα ανανεωμένο και παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, το μεγαλύτερο της Ελλάδας!

«Μύλος των Ξωτικών»

Για μια ακόμη χρονιά, ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα άνοιξε τις πόρτες του και περιμένει μικρούς & μεγάλους για μια χριστουγεννιάτικη εμπειρία διαφορετική από τις άλλες!
Τα Τρίκαλα ζουν στον ρυθμό της μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής, που για το 2019 έχει ως θέμα της το υπέροχο παραμύθι του Καρυοθραύστη. Χαρείτε το και ετοιμαστείτε για την επίσκεψη στη πιο μεγάλη γιορτή, στην καρδιά της Ελλάδας, στα Τρίκαλα.
Μέχρι το 2011 ήταν απλώς ο Μύλος Ματσόπουλου Τρικάλων. Από τον Δεκέµβριο του 2011, όµως, άλλαξε και έγινε ο «Μύλος των Ξωτικών», γνωστός σε όλη την Ελλάδα, προσελκύοντας επισκέπτες από παντού!
Θα συναντήσετε από κοντά τη νεράιδα των ζαχαρωτών, τον ξύλινο Καρυοθραύστη, τη βασίλισσα των λουλουδιών, τον Αϊ-Βασίλη… Ο «Μύλος των Ξωτικών»θα είναι ανοιχτός από τις 29 Νοεµβρίου 2019 έως τις 6 Ιανουαρίου 2020. (www. milosxotikon.gr)

epirusblog.gr
5 of 5
Το Χριστουγεννιάτικο χωριό που «μεταμόρφωσε» το Πεδίον του Άρεως! (video)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2031079026256028495
Σχόλια
item