Άρτα: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" (VD) Άρτα: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" (VD) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" (VD)

Αποτέλεσμα εικόνας για Άρτα: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" (VD)
Την Παρασκευή  13 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:45, το Μουσικό Σχολείο Άρτας και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Αρταίων παρουσιάζουν, στην αίθουσα του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτας «Σκουφάς», τη Χριστουγεννιάτικη μουσική ιστορία «Το όνειρο των Χριστουγέννων» της Κατερίνας Τσίτσα, με σκοπό την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού»...

Πρόκειται για μια παιδική καντάτα για χορωδία με τη συνοδεία ορχήστρας που ζωντανεύει το όνειρο ενός φτωχού, ορφανού και άστεγου κοριτσιού. 

Στην ορχήστρα και τη χορωδία θα συμμετέχουν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου, ενώ στη  θεατρική δραματοποίηση της καντάτας θα πρωταγωνιστήσουν οι μαθητές  του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Αρταίων.

Picture

Σε ένα όμορφο και χριστουγεννιάτικο κλίμα θα μας μεταφέρουν σε ένα κόσμο γεμάτο δώρα, μάγους, γαλοπούλες και λιχουδιές…

Στο χώρο της εκδήλωσης θα φιλοξενείται παζάρι από το «Χαμόγελο του παιδιού».
Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου  στις 17:45 στην αίθουσα του συλλόγου «Σκουφάς» σε μια εκδήλωση αγάπης για τα παιδιά που φροντίζει και υποστηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού».
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" (VD)
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6905170081942114943
Σχόλια
item