Η Φιόνα Γεωργιάδη στο TLIFE: Ο ρόλος της στο «Μην Ψαρώνεις», ο έρωτας στη ζωή της και τα όνειρά της για το μέλλον!

Η Φιόνα Γεωργιάδη στο TLIFE: Ο ρόλος της στο «Μην Ψαρώνεις», ο έρωτας στη ζωή της και τα όνειρά της για το μέλλον! | tlife.gr
Αναμφισβήτητα θεωρείται μία από τις πιο όμορφες παρουσίες που θα συναντήσεις αυτή τη σεζόν στην τηλεόραση. Και αν η εξωτερική της εμφάνιση κεντρίσει το ενδιαφέρον σου, το ταλέντο της θα σε κάνει να την θαυμάσεις! 
Ο λόγος για την Φιόνα Γεωργιάδη, η οποία μπορεί να μετρά περίπου έξι χρόνια στο χώρο της υποκριτικής, όμως έχει καταφέρει να συνεργαστεί με σπουδαίους ηθοποιούς και να διαγράψει μια αξιόλογη πορεία.
Πατώντας γερά στα πόδια της και προτιμώντας να μιλάει με τις πράξεις της, η γνωστή ηθοποιός μας επιτρέπει να πάρουμε μια γεύση από την καθημερινότητά της, αναφέροντάς μας γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής της. 
Σε μια εποχή που το «φαίνεσθαι» πρωταγωνιστεί, αφήνοντας πίσω την ουσία, η Φιόνα Γεωργιάδη ακολουθεί το δικό της μονοπάτι και μας μιλά για το «Μην Ψαρώνεις«, τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της, μας περιγράφει μια τυπική ημέρα της, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει τα όνειρά της για το μέλλον.
-Για ακόμη μια σεζόν πρωταγωνιστείς στην εβδομαδιαία σειρά του ANT1 “Μην ψαρώνεις”. Εσένα τι σε ψαρώνει, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο;
Κάτι που έχω παρατηρήσει να με σαστίζει έστω στιγμιαία, δηλαδή να με «ψαρώνει» κάπως, είναι η αγένεια. 
Ωστόσο, πλέον η αμηχανία αυτή διαρκεί λιγότερο από ό,τι στο παρελθόν, μιας και μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι το χιούμορ είναι μάλλον το πιο σπουδαίο εργαλείο στην επικοινωνία και κάπως έτσι όλα γίνονται λιγότερο προσωπικά. Παρ’ όλα αυτά, η καλή αγωγή και η ευγένεια ανέκαθεν με ελκύουν και με γοητεύουν.
-Άλκηστις Τζανετάκη, Άννα Λαζάρου, Τάνια Αγραφιώτη: Τρεις διαφορετικές γυναίκες υποδυόμενες -εξίσου καλά- από το ίδιο πρόσωπο. Με ποια ταυτίζεσαι περισσότερο;
Σ’ ευχαριστώ πολύ! Δεν αισθάνομαι απόλυτη ταύτιση με καμία από τις τρεις και ευτυχώς θα πω εγώ… έχεις δει τί έχουν περάσει οι γυναίκες που υποδύομαι; (γέλια) Σίγουρα, όλοι έχουμε τις ρωγμές μας και αυτό είναι το κοινό σημείο με όλες τις ηρωίδες που ανέφερες. 
Η απόκλιση των συνθηκών ζωής και των αντιδράσεων τους από τις δικές μου είναι που τις καθιστά πιο ενδιαφέρουσες, γιατί με προκαλούν να αναζητήσω εναλλακτικές συμπεριφορές και συναισθηματικές διαδρομές.
Η Τάνια είναι ένα σύγχρονο κορίτσι με πιο καθημερινά και συνηθισμένα προβλήματα, οπότε ίσως να υπάρχει μεγαλύτερη εγγύτητα με τις δικές της νεανικές ανησυχίες. Παρ’ όλα αυτά, εκείνη αντιδρά πολύ διαφορετικά όταν δεν πετυχαίνει αυτό που θέλει. 
Άλλωστε, το «Μην Ψαρώνεις» βασίζεται σε ένα σενάριο κωμικής φύσης εξ ού και τα προβλήματα όλων των ηρώων ερμηνεύονται υπό μια «λοξή μάτια», όσο ρεαλιστικά και να είναι!
-Δράμα ή Κωμωδία; Πού νιώθεις καλύτερα;
Η άνεση που νιώθω υποδυόμενη έναν ρόλο εξαρτάται πρωτίστως από την ιστορία που έχουμε να πούμε όλοι μαζί. Μου αρέσει ο ρεαλισμός, οπότε οι ιστορίες κοινωνικού χαρακτήρος με γοητεύουν ιδιαίτερα. 
Η κωμωδία, πάλι, έχει έντονο αυθορμητισμό και επιτρέπει τον αυτοσχεδιασμό σε τέτοιο βαθμό που, νομίζω, διδάσκει άθελα της παρά πολλά στην προσέγγιση ενός λιγότερο κωμικού ρόλου. 
Επομένως, την αισθάνομαι ανανεωτική. Πιστεύω πως αν το στόρυ και οι συνεργάτες σε εμπνέουν, μπορείς να νιώσεις δημιουργικός και ελεύθερος μέσα σε οποιαδήποτε ιδιοσυγκρασίας ρόλο και αν μελετήσεις.
-Παρακολουθείς τηλεόραση; Υπάρχουν τηλεοπτικά προγράμματα που σε έχουν γοητεύσει και βλέπεις με συνέπεια;
Προσπαθώ, παρ´ ότι ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος λόγω γυρισμάτων. Θεωρώ ευτυχές το γεγονός ότι τονώθηκε και πάλι η μυθοπλασία με αξιόλογα τηλεοπτικά προγράμματα. Μάλιστα, έχω αρκετούς φίλους συναδέλφους που πρωταγωνιστούν και όταν τους βλέπω, το απολαμβάνω.
-Είσαι απόφοιτη της Νομικής Σχολής. Έχει υπάρξει στιγμή που να μετάνιωσες την απόφασή σου να γίνεις ηθοποιός και να αφήσεις τη νομική;
Οι σκέψεις και οι υπαρξιακές αναζητήσεις είναι από παιδί έντονες. Όμως, δηλώνω ακόμα αμετανόητη! (γέλια)
-Ασχολείσαι με την υποκριτική περίπου έξι χρόνια. Πολλοί είναι οι συνάδελφοί σου που αποκάλυψαν, ότι έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Εσένα σου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο;
Ευτυχώς, όχι. Σκληρή εμπειρία και αρκετά αποτρεπτική… ιδίως αν συμβεί σε νεαρότερες ηλικίες, που κατά κάποιον τρόπο δεν είσαι σίγουρος για το αν ευθύνεσαι εσύ για συμπεριφορές άλλων απέναντι σου.
-Περίγραψε μου μια τυπική ημέρα της καθημερινότητάς σου από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Πολλές μέρες το γύρισμα ξεκινά 7.30 π.μ. Τότε, λοιπόν, το ξυπνητήρι χτυπά στις 6 με αρκετές αναβολές (γέλια). Δημητριακά, καφές, μια μπανάνα και έξω από την πόρτα. Τα γυρίσματα μας είναι κατά βάση 10ωρα. 
Συνήθως, μετά το γύρισμα, θα έχω είτε σεμινάριο χορού, φωνητικής, αυτοσχεδιασμού είτε θα έχω κανονίσει να δω κάποια παράσταση.
Αυτό ισχύει στην ιδανική περίπτωση που ξεκινήσαμε πράγματι νωρίς το γύρισμα, οπότε έχω το βράδυ ελεύθερο. Πάντως, παρ´ ότι κοιμόμουν πάντοτε πολύ αργά, πλέον οι αντοχές μου έχουν μειωθεί. 
Με την επιστροφή στο σπίτι και τις απαραίτητες διαδικασίες οργάνωσης, μένει να διαβάσω λόγια για την επομένη και ίσως να μελετήσω κάτι ακόμα που θέλω. Γύρω στη 1 π.μ. έρχεται η στιγμή που περιμέναμε από το πρωί…ύπνος! (γέλια)
-Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου; Είναι κινητήριος δύναμη;
Σίγουρα λειτουργεί ως έμπνευση και ως ισχυρό κίνητρο ζωής, δημιουργεί ένα αίσθημα παντοδυναμίας. Καταλαβαίνω γιατί απεικονίζεται ως θεός και μάλιστα φτερωτός.
-Αυτή την περίοδο είσαι ερωτευμένη;
Τα τελευταία χρόνια έχω πάρει μια ενδιαφέρουσα απόφαση για τη ζωή μου… να βρίσκω τη χαρά του έρωτα είτε στο πρόσωπο ενός ανθρώπου είτε σε ό,τι άλλο όμορφο έχει η ζωή να προσφέρει, είτε και στα δυο. Έτσι, νιώθω ότι διατηρώ τον ενθουσιασμό που χρειάζομαι για να είμαι δημιουργική!
-Πώς θα ήθελες να είναι η ζωή σου σε δέκα χρόνια από τώρα;
Μήπως μπορώ να απαντήσω για τα επόμενα πέντε; (γέλια) Αστειεύομαι! Σίγουρα έχω προσωπικά και καλλιτεχνικά όνειρα που φτάνουν τα δέκα χρόνια και μάλιστα τα ξεπερνούν. 
Όμως, οι στόχοι μου πλέον κοιτούν μεν μακριά αλλά με έναν χαρακτήρα πιο «τωρινό». Θεωρώ δώρο και επιτυχία να είναι κάποιος υγιής και να μπορεί να αισθάνεται ευχαριστημένος με τα όσα επιδιώκει κάθε μέρα, όσο απλοϊκό και να ακούγεται.
Με τα όσα διαβάζουμε δε για την κατάχρηση που έχει υποστεί ο πλανήτης από όλους μας, θα ήθελα σε 10 χρόνια η ζωή μου να έχει μεγαλύτερο σεβασμό προς το φυσικό και ανθρώπινο περιβάλλον. Και όλα τα αλλά μπορούμε να τα επιτύχουμε!
-Τι να περιμένουμε από την ηρωίδα σου στα νέα επεισόδια της σειράς “Μην Ψαρώνεις”;
Νέες τρέλες και εκ νέου μπλεξίματα… Η Τάνια και ο Λεωνίδας δεν βρίσκουν ησυχία! (γέλια) 
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Μαλλιά/Μακιγιάζ: Αλέξανδρος Λιάκος, κομμωτήριο Gino, Κολωνάκι
*Ευχαριστούμε πολύ το Zinglee στο Κολωνάκι για τη φιλοξενία!
epirusblog.gr
5 of 5
Η Φιόνα Γεωργιάδη στο TLIFE: Ο ρόλος της στο «Μην Ψαρώνεις», ο έρωτας στη ζωή της και τα όνειρά της για το μέλλον!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4775095722044941748
item