Σάλος στην showbiz: Νταντά μήνυσε πασίγνωστη τραγουδίστρια για ξυλοδαρμό και οφειλή χρημάτων! Σάλος στην showbiz: Νταντά μήνυσε πασίγνωστη τραγουδίστρια για ξυλοδαρμό και οφειλή χρημάτων! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σάλος στην showbiz: Νταντά μήνυσε πασίγνωστη τραγουδίστρια για ξυλοδαρμό και οφειλή χρημάτων!

Σάλος στην showbiz: Νταντά μήνυσε πασίγνωστη τραγουδίστρια για ξυλοδαρμό και οφειλή χρημάτων!
Σάλος στην showbiz με νταντά που μήνυσε πασίγνωστη τραγουδίστρια για ξυλοδαρμό και οφειλή χρημάτων.

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει η Μαράια Κάρεϊ καθώς μία νταντά των παιδιών της κατέθεσε μήνυση εναντίον της για μη καταβολή δεδουλευμένων και άσχημη συμπεριφορά. 
Το δίκτυο TMZ αναφέρει πως η 49χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται αντιμέτωπη με μήνυση που κατέθεσε η Μαρία Μπουργκές, που ισχυρίζεται ότι εργάστηκε για την Κάρεϊ το διάστημα από τα τέλη του 2017 μέχρι τους πρώτους μήνες του 2018, για μη καταβληθέντες μισθούς και άλλες ζημιές.
Η νταντα, λοιπόν, ισχυρίζεται πως η Μαράια Κάρεϊ δεν είχε μετρήσει σωστά τις ώρες εργασίας της και της χρωστάει χρήματα από τον μισθό (25 δολάρια την ώρα) που κέρδιζε όταν πρόσεχε τα δίδυμα παιδιά της τραγουδίστριας, Μόροκαν και Μονρόε. 
Ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας μετά τη μήνυση έδωσε στη δημοσιότητα μια δήλωση που αναφέρει: «Πρόκειται για έναν αβάσιμο ισχυρισμό και θα υπερασπιστούμε με σθένος της υπόληψη της».
τραγουδίστρια ξυλοδαρμός
Στην μηνυτήρια αναφορά της, η νταντά, ισχυρίζεται ότι η Μαράια Κάρεϊ δεν της επέτρεπε να κάνει διαλείμματα, όπως απαιτεί ο νόμος της Καλιφόρνια, ούτε για γεύμα ούτε για ξεκούραση. 
Και παρόλο που δεν διευκρινίζει το ωράριό της, ωστόσο γίνεται σαφές ότι εργαζόταν «όλο το εικοσιτετράωρο» γι’ αυτήν.
Επίσης, στα καθήκοντά της δεν περιλαμβάνονταν μόνο όσο αφορούσαν την εργασία της ως νταντά, ενώ λέει πως ένας από τους σωματοφύλακές της δεν της φερόταν καλά.
Όπως λέει, ο σωματοφύλακας, της μιλούσε άσχημα μπροστά σε κόσμο, σε περισσότερες από μία περιπτώσεις ενώ προσθέτει ότι παραλίγο να έχουν ένα σοβαρό τροχαίο, επειδή εκείνος μιλούσε στο τηλέφωνό του. 
Μάλιστα, προσπάθησε να την πετάξει έξω από το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής στο Λας Βέγκας και, όταν τελικά η νταντά διαμαρτυρήθηκε για την συμπεριφορά του, απολύθηκε.
Η Μπουργκές ισχυρίζεται επίσης ότι η Μαράια Κάρεϊ και η ομάδα της δεν υπολόγιζαν σωστά τις ώρες εργασίας της και πως της οφείλει χρήματα, καθώς ταξίδευε μαζί της σε όλο τον κόσμο, φροντίζοντας τα παιδιά της τραγουδίστριας, μια εργασία για την οποία δεν αμείφθηκε κατάλληλα.
protothema.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Σάλος στην showbiz: Νταντά μήνυσε πασίγνωστη τραγουδίστρια για ξυλοδαρμό και οφειλή χρημάτων!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2443209408128501136
Σχόλια
item