Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους… με βοήθεια! [pic,vid] Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους… με βοήθεια! [pic,vid] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους… με βοήθεια! [pic,vid]

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους… με βοήθεια! [pic,vid] | tlife.gr
Αν χρειαστείς ποτέ βοήθεια με τον στολισμό του σπιτιού σου για τα Χριστούγεννα, το κατάλληλο άτομο για να καλέσεις είναι ο… Παύλος Σταματόπουλος!
Αυτό το γνωρίζουν καλά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, οι οποίοι τον πήραν τηλέφωνο και το βράδυ του Σαββάτου έσπευσε να τους βοηθήσει! 
Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να άργησε αλλά επιτέλους χθες κατάφερε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του, μπαίνοντας για τα καλά σε christmas mood.
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μάλιστα, δεν δίστασε να τρολάρει τον συνεργάτη του στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, καθώς το έχει συνήθεια να στολίζει τα σπίτια των εκπροσώπων της εγχώριας showbiz! 
Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας έδειξε μέσα από τα Instagram Stories της το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε με τον αγαπημένο της και τον Παύλο Σταματόπουλο!

epirusblog.gr
5 of 5
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους… με βοήθεια! [pic,vid]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2451167960372631736
Σχόλια
item