Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Στο πλευρό του αγαπημένου της Σωτήρη Χατζάκη, για το «Κόκκινο Ποτάμι»![pics] Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Στο πλευρό του αγαπημένου της Σωτήρη Χατζάκη, για το «Κόκκινο Ποτάμι»![pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Στο πλευρό του αγαπημένου της Σωτήρη Χατζάκη, για το «Κόκκινο Ποτάμι»![pics]

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Στο πλευρό του αγαπημένου της Σωτήρη Χατζάκη, για το «Κόκκινο Ποτάμι»![pics] | tlife.gr
Μια όμορφη εκδήλωση για το «Κόκκινο Ποτάμι» διοργανώθηκε προχθές στον Ιανό , με αφορμή την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Χάρη Τσιρκινίδη. 
Στην εκδήλωση βρέθηκε  ο σκηνοθέτης της σειράς Μανούσος Μανουσάκης, οι συντελεστές και φυσικά οι πρωταγωνιστές!
Στην εκδήλωση βρέθηκε και η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου που φέτος την απολαμβάνουμε στην σειρά του Alpha «Έρωτας μετά». 
Η Αλεξάνδρα με chic look συνόδευσε στο event, τον αγαπημένο της Σωτήρη Χατζάκη, ο οποίος παίζει στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» και ενσαρκώνει τον Ζαχάρωφ! 
To ζευγάρι είναι μαζί περίπου από τις αρχές του χρόνου και ο ένς ε΄χει βρει στον άλλο την αδελφή ψυχή! 
Οι δυο τους γνωρίζονταν χρόνια αλλά ο έρωτας του «χτύπησε την πόρτα» αργότερα και είναι και οι δυο απόλυτα ευτυχισμένοι με αυτή την εξέλιξη!
Η Αλεξάνδρα ήταν ιδιαίτερη κομψή με το μαύρο κοστούμι της που συνδύασε με λευκό πουκάμισo και κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες!
Τόσο η γοητευτική ηθοποιός όσο και ο σύντροφός της ηθοποιός κα σκηνοθέτης προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, ωστόσο έχουν δηλώσει και οι δύο πόσο καλά περνούν στη σχέση τους!
epirusblog.gr
5 of 5
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Στο πλευρό του αγαπημένου της Σωτήρη Χατζάκη, για το «Κόκκινο Ποτάμι»![pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7921802447343009114
Σχόλια
item