Καρέ τέλος για την Αναστασία Περράκη: Έκανε ένα κούρεμα που πάει σε μετρημένες στο χέρι γυναίκες! [pics]

Καρέ τέλος για την Αναστασία Περράκη: Έκανε ένα κούρεμα που πάει σε μετρημένες στο χέρι γυναίκες! [pics] | tlife.gr
Η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας είναι σχεδόν πέντε χρόνια μαζί και αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η ομορφιά και των δύο είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ, παρά τη διαφορά ηλικία που τους χωρίζει, δείχνουν απόλυτα ταιριαστοί. 
Η ξανθιά καλλονή, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, δεν αποκλείει και το ενδεχόμενου ενός δεύτερου γάμου στη ζωή της, δίχως να σημαίνει πως αυτός είναι ο σκοπός της σχέσης της.
Το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους, αλλά δεν κρύβει τον έρωτά του. Ωστόσο, αποφεύγουν να μιλούν δημόσια για την σχέση τους, την οποία προσπαθούν να προστατεύσουν όσο περισσότερο μπορούν. 
Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, βέβαια, είναι συχνές και κάθε φορά που παρευρίσκονται σε κάποιο κάλεσμα τα φλας αστράφτουν πάνω τους.
Αυτό συνέβη και πρόσφατα, όταν οι δυο τους, αποδεχόμενοι το κάλεσμα του Pr manager Νεκτάριου Σκαμνάκη, έδωσαν το «παρών» σε εστιατόριο που βρίσκεται στο roof top γνωστού ξενοδοχείου επί της Λεωφόρου Συγγρού για να δειπνήσουν με την παρέα τους.
Κατά την άφιξή τους, η Αναστασία και ο Χρήστος πόζαραν χαμογελαστοί κι αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό μας φακό, με την Αναστασία να κλέβει τις εντυπώσεις εξαιτίας του ανανεωμένου της hairlook. 
Μετά από αρκετό καιρό, το μοντέλο αποχωρίστηκε το καρέ μαλλί της και υιοθέτησε το γνωστό bowl cuts ή αλλιώς «καπελάκι», που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ.
Γιώργος Πράσινος, Χάρης Συντζάκης, Αναστασία Περράκη, Χρήστος Μπίρμπας
Νεκτάριος Σκαμνάκης, Αναστασία Περράκη, Χρήστος Μπίρμπας
epirusblog.gr
5 of 5
Καρέ τέλος για την Αναστασία Περράκη: Έκανε ένα κούρεμα που πάει σε μετρημένες στο χέρι γυναίκες! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2739840567752472038
item