Μαίρη Συνατσάκη: Καμάρωσε τον σύντροφό της, Αιμιλιανό Σταματάκη, στην πρεμιέρα του! [pics]

Μαίρη Συνατσάκη: Καμάρωσε τον σύντροφό της, Αιμιλιανό Σταματάκη, στην πρεμιέρα του! [pics] | tlife.gr
Πάνω από ένα χρόνο χρόνο κοινής πορείας μετρούν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης
Η γνωστή παρουσιάστρια και youtuber και o ταλαντούχος ηθοποιός ζουν έναν μεγάλο έρωτα, όμως προσπαθούν να κρατούν στην προσωπική τους ζωή χαμηλούς τόνους. 
Εκείνη δεν λείπει ποτέ από τις πρεμιέρες του, ενώ παρακολουθεί τις παραστάσεις που πρωταγωνιστεί ξανά και ξανά και εκείνος από την πλευρά του δεν σταματά να τη στηρίζει σε ότι και αν καταπιάνεται.
Το βράδυ της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Ολύμπια η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Chicago», στην οποία – μεταξύ άλλων – πρωταγωνιστεί ο Αιμιλιανός Σταματάκης. 
Ο γνωστός ηθοποιός αναλαμβάνει το ρόλο του Billy Flynn τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο, ενώ ο Αργύρης Πανταζάρας τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο.
Το Chicago πραγματεύεται τον κυνισμό των media και τις αδικίες του δικονομικού συστήματος ενώ βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν τη δεκαετία του 1920. Η σκηνοθεσία και οι πρωτοποριακές χορογραφίες του Bob Fosse έμειναν στην ιστορία.
Συνολικά έχει τιμηθεί με 6 βραβεία Tony, 2 βραβεία Olivier, 5 βραβεία κριτικών (Drama Desk Awards), αλλά και το βραβείο Grammy για το καλύτερο Musical Album το 1998. 
Έχει παρουσιαστεί σε μεγάλα θέατρα σε όλο τον κόσμο, από την πόλη του Μεξικού μέχρι τη Μόσχα και από το Σάο Πάολο μέχρι τη Νότιο Αφρική.
Η Μαίρη Συνατσάκη, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του αγαπημένου της! 
Η ίδια τον καμάρωσε επί σκηνής μαζί με την κολλητή της, Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ μετά το τέλος της παράστασης το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιασμένο και χαμογελαστό στο φωτογραφικό φακό του TLIFE.
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Μαίρη Συνατσάκη: Καμάρωσε τον σύντροφό της, Αιμιλιανό Σταματάκη, στην πρεμιέρα του! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 546906287022945704
item