Ζέτα Μακρυπούλια: Εντυπωσιακή σε βραδινή έξοδος με τον κολλητό της! [pics]

Ζέτα Μακρυπούλια: Εντυπωσιακή σε βραδινή έξοδος με τον κολλητό της! [pics] | tlife.gr
Ο Σωκράτης Μάλαμας κάθε Σάββατο, λίγο μετά τις 10 το βράδυ θα ανεβαίνει στη σκηνή, θα παίρνει την κιθάρα στα χέρια του και θα μας καλεί να «είμαστε ευτυχείς» .
Εφαλτήριο το χαμόγελό του, σαν εκείνο το νεύμα που προσμένουμε για να γίνουμε ένα μαζί του. Παρέα του στην σκηνή της Ακτής Πειραιώς, πιστοί συνταξιδιώτες, οι 5 μουσικοί του και η Ιουλία Καραπατάκη
Στην παράσταση αυτή όμως, στο γνωστό σχήμα προστίθενται και τρεις ακόμα μουσικοί: ο Δημήτρης Λάππας (κιθάρα – μπουζούκι), ο Νεκτάριος Παπαγεωργίου (κλαρίνο και φωνή) και η Ελένη Αβραμιώτη (φωνή και βιολί).
Πρόσφατα, η Ζέτα Μακρυπούλια απόλαυσε το πρόγραμμα του Σωκράτη Μάλαμα παρέα με τον κολλητό της, Γιώργο Δάσκαλο
Ντυμένη casual, αλλά πάντα chic, η ηθοποιός και παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις κατά την άφιξή της στο νυχτερινό κέντρο. 
Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε χαμογελαστή και ευδιάθετη κατά την άφιξή της, όπου όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της και όχι άδικα.
Η Ζέτα έχει ένα φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα και ο ελεύθερος χρόνος που της απομένει είναι ελάχιστος. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν πραγματοποιεί συχνά βραδινές εξόδους. 
Αυτή τη φορά όμως έκανε την εξαίρεση και θέλησε να διασκεδάσει μαζί με την παρέα της, περνώντας μαζί τους μερικές στιγμές χαλάρωση και ξεγνοιασιάς.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Ζέτα Μακρυπούλια: Εντυπωσιακή σε βραδινή έξοδος με τον κολλητό της! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8360432869527610207
item