Δούκισσα Νομικού: Επέστρεψε στις άψογες αναλογίες της! Οι βόλτες στην Κηφισιά με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη [pics]

Δούκισσα Νομικού: Επέστρεψε στις άψογες αναλογίες της! Οι βόλτες στην Κηφισιά με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη [pics] | tlife.gr
Μητέρα δύο μωρών είναι πλέον η Δούκισσα Νομικού και η χαρά της δεν περιγράφεται!
Η αγαπημένη παρουσιάστρια ζει μια πανέμορφη καθημερινότητα στο σπίτι της, καθώς πριν περίπου δύο μήνες έφερε στον κόσμο την κόρη της – η οποία θα ονομαστεί Αναστασία – και χάρισε μια αδελφούλα στον γιο της, Σάββα. 
Μπορεί η κούραση να είναι μεγάλη και η ανατροφή δύο παιδιών αρκετά απαιτητικά, ωστόσο η όμορφη Δούκισσα απολαμβάνει τη κάθε στιγμή της μητρότητας!
Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την ξανθιά παρουσιάστρια σε μια από τις βόλτες της στο κέντρο της Κηφισιάς μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη
Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η Δούκισσα Νομικού έχει επανέλθει στις άψογες αναλογίες που διέθετε πριν την δεύτερη εγκυμοσύνη της, ενώ για την βόλτα της επέλεξε ένα πιο αθλητικό style, φορώντας μαύρο κολάν, το οποίο αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της.
Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε τον περίπατο του στα βόρεια προάστια, λίγο πριν επιστρέψει στα αγγελούδια του! Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού έχει μπει ήδη σε christmas mood, καθώς έχει στολίσει το σπίτι της εδώ και αρκετό καιρό, ανυπομονώντας να περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της!
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Δούκισσα Νομικού: Επέστρεψε στις άψογες αναλογίες της! Οι βόλτες στην Κηφισιά με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8452973304319992138
item