Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Βίγγος: Είναι αχώριστοι! Η νέα βραδινή τους έξοδος [pics] Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Βίγγος: Είναι αχώριστοι! Η νέα βραδινή τους έξοδος [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Βίγγος: Είναι αχώριστοι! Η νέα βραδινή τους έξοδος [pics]

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Βίγγος: Είναι αχώριστοι! Η νέα βραδινή τους έξοδος [pics] | tlife.gr
Με τον καλύτερο τρόπο απολαμβάνει το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει στη ζωή της τους τελευταίους μήνες η Βίκυ Κάβουρα, αφού είναι full in love! 
Η ξανθιά ηθοποιός εδώ και μερικούς μήνες είναι σε σχέση με τον Γιώργο Βίγγο, τον πολιτικό μηχανικό που της έκλεψε την καρδιά και την κάνει κάθε ημέρα να χαμογελά!
Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Βίγγος μπορεί στην αρχή της σχέσης τους να ήταν πιο προσεχτικοί και να απέφευγαν τις κοινές εξόδους, όμως πλέον δεν έχουν κανένα πρόβλημα. 
Ζουν κάθε στιγμή του έρωτά τους και αυτό φαίνεται! 
Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου του στο νυχτερινό μαγαζί «Φως», όπου τραγουδά η Πέγκυ Ζήνα.
Οι δυο τους διασκέδασαν με τις επιτυχίες της γνωστής τραγουδίστριας, έχοντας στην παρέα τους την κολλητή της ηθοποιού, Σόφη Πασχάλη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς το ζευγάρι παρέμεινε αγκαλιά, ενώ δεν σταμάτησε να τραγουδά τα αγαπημένα του κομμάτια.
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Βίγγος: Είναι αχώριστοι! Η νέα βραδινή τους έξοδος [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 944951255225113789
Σχόλια
item