Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φιντιρικός: Είναι ξανά μαζί! [pics] Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φιντιρικός: Είναι ξανά μαζί! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φιντιρικός: Είναι ξανά μαζί! [pics]

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρικός: Είναι ξανά μαζί! [pics] | tlife.gr
Φαίνεται πως ήταν μια απλή κρίση… και πέρασε! Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο, οι οποίοι πριν μερικές μέρες έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram, με συνέπεια να γραφτεί παντού ότι χώρισαν οριστικά. 
Οι πρώτες φήμες περί… ειδυλλίου ξεκίνησαν πριν λίγες εβδομάδες, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους από γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου η νικήτρια του Survivor 3 και ο γοητευτικός επιχειρηματίας ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους.
Από τότε, οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους ολοένα και αυξάνονταν, με το ζευγάρι να δείχνει full in love, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι. 
Και μπορεί να νόμιζαν όλοι ότι είναι χωρισμένοι αλλά όλα δείχνουν πως η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ξανά μαζί!
Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης η Πρωταθλήτρια του Στίβου δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της από την χειμερινή τους απόδραση στον Όλυμπο. Μάλιστα, Instagram Story με τη σύντροφό του ανέβασε και ο Δημήτρης!
Οι δυο τους είναι full in love και τα σύννεφα ανήκουν πλέον στο παρελθόν!
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φιντιρικός: Είναι ξανά μαζί! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4208738870796765998
Σχόλια
item