Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα στο αεροδρόμιο! [pics]

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος:  Μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα στο αεροδρόμιο! [pics] | tlife.gr
Μπορεί από τις 20 Δεκεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη να απολαμβάνει τις διακοπές της στις Μαλδίβες, μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, και τα παιδιά της, ωστόσο, λίγες μέρες πριν αναχωρήσουν όλοι μαζί για το εξωτικό νησί του Ινδικού ωκεανού, παρέα με τον άντρα της ζωής της έκανε μια διήμερη απόδραση στη Θεσσαλονίκη.
Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ταξίδεψαν μόνοι τους στην συμπρωτεύουσα, συνδυάζοντας επαγγελματικές υποχρεώσεις και χρόνο αναψυχής. Μάλιστα, όταν επέστρεψε στην εκπομπή της, η Ελένη αποκάλυψε πόσο απόλαυσε το ταξίδι της εκεί.
Το αγαπημένο ζευγάρι καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και οι πρώτες φωτογραφίες του είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας. 
Ντυμένοι casual και φανερά ευδιάθετοι, παρέλαβαν τις αποσκευές τους και αναχώρησαν προς το αυτοκίνητο που τους περίμενε, με σκοπό να τους μεταφέρει στο ξενοδοχείο όπου διέμειναν.
Η Ελένη και ο Μάκης προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να περάσουν απαρατήρητοι, κάτι που όμως δεν συνέβη, αφού μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι άστραψαν πάνω τους.
Αξίζει να σημειωθεί πώς το 2020 οι δυο τους θα συμπληρώσουν πέντε χρόνια και δέκα χρόνια κοινής πορείας, ενώ τον ερχόμενο Μάρτιο η κόρη τους, Μαρίνα, θα γίνει πέντε ετών.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Papadakis Press
epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα στο αεροδρόμιο! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2078370098475682250
item