Γιάννης Μαρακάκης - Νίκη Θωμοπούλου: Τα «έσπασαν» στα μπουζούκια, λίγο πριν γίνουν γονείς! [pics]

Γιάννης Μαρακάκης – Νίκη Θωμοπούλου: Τα «έσπασαν» στα μπουζούκια, λίγο πριν γίνουν γονείς! [pics] | tlife.gr
Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου βρίσκονται σε μια… γλυκιά προσμονή, εν αναμονή του πελαργού!
Ο καταξιωμένος ποινικολόγος και καλλονή σύζυγός του τρία χρόνια μετά τον γάμο τους, πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. 
Η όμορφη Νίκη διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να γίνει μανούλα! Τι και αν είναι έγκυος, η σύζυγος του δικηγόρου απολαμβάνει τη ζωή της και δεν σταματά να κάνει βραδινές εξόδους πάντα μαζί με τον Γιάννη Μαρακάκη.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE «τσάκωσε» το ερωτευμένο ζευγάρι να τα «σπάει» σε νυχτερινό κέντρο ΥΤΟΝ που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης! 
Ο Γιάννης Μαρακάκης και η εγκυμονούσα Νίκη Θωμοπούλου δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να διασκεδάζουν με τις μεγάλες επιτυχίες του δημοφιλούς καλλιτέχνη! 
Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και αυτό φαίνεται σε κάθε τους έξοδο.
Δες φωτογραφίες:
«Γνωριστήκαμε σε ένα κατάστημα στη Γλυφάδα, όπου εργαζόταν και μετά τα πράγματα πήραν την πορεία τους. Κανένας άνδρας δεν νομίζω ότι είναι ή αισθάνεται έτοιμος ποτέ να γίνει πατέρας. 
Για μένα αυτό, μου έχει δημιουργήσει μια απίστευτη προσμονή, σε ένα βαθμό και περιέργεια, για να δω ποια θα είναι τα νέα δεδομένα στη ζωή μου, πως θα τα αφομοιώσω, πως θα αντιδράσω και πως θα αντιδρώ εφεξής», δήλωσε πριν μερικές ημέρες ο Γιάννης Μαρακάκης στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» σχετικά με την πατρότητα.
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Μαρακάκης - Νίκη Θωμοπούλου: Τα «έσπασαν» στα μπουζούκια, λίγο πριν γίνουν γονείς! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6671736984932790890
item