Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ερωτευμένοι σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Ερωτευμένοι σε βραδινή τους έξοδο! [pics] | tlife.gr
Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και στην περίπτωση του συγκεκριμένου ζευγαριού αυτό ισχύει κατά κόρον! Ο λόγος για την Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη, οι οποίοι είναι full in love και ευτυχισμένοι μαζί!
Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου και ο γοητευτικός επιχειρηματίας και μετρ του Γιώργου Σαμπάνη είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες, γεγονός που πλέον δεν έχουν κανένα λόγο να κρύψουν.
Μπορεί η Δανάη Παππά στην αρχή της σχέσης τους να απέφευγε με κομψό τρόπο να απαντήσει στις ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική της ζωή, όμως πλέον, είναι σίγουρη για όλα όσα νιώθει για τον αγαπημένο της και δεν έχει κανένα πρόβλημα να τους φωτογραφίσουν μαζί. 
Οι δυο τους περνούν πολλές ώρες της ημέρας παρέα, με την όμορφη ηθοποιό να βρίσκεται καθημερινά το σπίτι του συντρόφου της και να μην σταματάει τα παιχνίδια με τον σκύλο του, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία.
Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε μια από τις βραδινές εξόδους του. 
Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον, όπου εμφανίζονται η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Demy και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 
Το ζευγάρι δεν σταμάτησε να ανταλλάζει τρυφερές ματιές και να απολαμβάνει την έξοδό του μαζί με την παρέα του. Οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα και αυτό φαίνεται!
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ερωτευμένοι σε βραδινή τους έξοδο! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4903757605125909362
item