Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Χέρι-χέρι σε βραδινή τους έξοδο στο θέατρο! [pics] Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Χέρι-χέρι σε βραδινή τους έξοδο στο θέατρο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Χέρι-χέρι σε βραδινή τους έξοδο στο θέατρο! [pics]

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Χέρι-χέρι σε βραδινή τους έξοδο στο θέατρο! [pics] | tlife.gr
Μια βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Το ζευγάρι -που παντρεύτηκε τον περασμένο Απρίλιο- βρέθηκε στο θέατρο Ιλίσια και παρακολούθησε την παράσταση 170 τετραγωνικά του Γιωργή Τσουρή.
Πρόσφατα, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Έρωτας Μετά» έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day σχετικά με τον σύζυγό της και το πώς αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές του σίριαλ. «Ο σύζυγός μου καταλαβαίνει ότι όλο αυτό είναι μια δουλειά. Το έχουμε συζητήσει. Του έχω εξηγήσει. 
Και πραγματικά προσπαθεί να κατανοήσει και είναι δίπλα μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Γιατί είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός και πάρα πολύ βοηθητικός», είπε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο γοητευτικό Κρητικός σεφ δεν διστάζει να εκφράζει δημόσια την αγάπη του για την ηθοποιό, κάνοντας συχνά πυκνά τρυφερές αναρτήσεις για εκείνη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Papadakis Press
epirusblog.gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Χέρι-χέρι σε βραδινή τους έξοδο στο θέατρο! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7718285979656688940
Σχόλια
item