Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Εκδρομή στα χιόνια με τον Πάνο Βλάχο! [pics]

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Εκδρομή στα χιόνια με τον Πάνο Βλάχο! [pics] | tlife.gr
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια ακολουθώντας το όνειρο για διεθνή καριέρα. 
Η γνωστή ηθοποιός την περσινή σεζόν άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Αμερική και βρέθηκε στην Ελλάδα όπου παρουσίασε το “Bake Off Greece” στον Alpha. 
Μετά το τέλος του τηλεοπτικού διαγωνισμού ζαχαροπλαστικής επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου βρίσκεται μαζί με τον σύντροφό της Πάνο Βλάχο και συνεχίζουν να ασχολούνται με τα νέα επαγγελματικά τους βήματα στο χώρο της υποκριτικής.
Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράζεται συχνά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στιγμιότυπα από τη ζωή της στην Αμερική. 
Το Σαββατοκύριακο μας έδειξε φωτογραφίες από την χειμερινή απόδραση της στην περιοχή Idyllwild στην Καλιφόρνια μαζί με τον σύντροφό της και καλούς της φίλους.
Απολαμβάνοντας το υπέροχο χιονισμένο τοπίο, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ποζάρει χαμογελαστή και σε μία από τις αναρτήσεις σημειώνει ένα από τα αποφθέγματα του διάσημου θεατρικού συγγραφέα Άντον Τσέχωφ: “Οι άνθρωποι δεν προσέχουν αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι, όταν είναι ευτυχισμένοι”.
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Εκδρομή στα χιόνια με τον Πάνο Βλάχο! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2334833888659149540
item