Σίσσυ Χρηστίδου - Μαρία Κορινθίου: Μαγικές στιγμές στη Λαπωνία με τα παιδιά τους! [pics, vids]

Σίσσυ Χρηστίδου – Μαρία Κορινθίου: Μαγικές στιγμές στη Λαπωνία με τα παιδιά τους! [pics, vids] | tlife.gr
Αυτές οι γιορτές είναι μαγικές για την Σίσσυ Χρηστίδου και τα αγόρια της, αλλά και την καλή της φίλη Μαρία Κορινθίου και την οικογένειά της. 
Η γνωστή παρουσιάστρια του Open, που όπως γνωρίζεις πέρασε τα Χριστούγεννα με τα παιδιά της στη Θεσσαλονίκη, ετοίμασε ένα ξεχωριστό ταξίδι έκπληξη για τους γιους της με αφορμή των Πρωτοχρονιά. 
Οι τρεις τους ετοίμασαν βαλίτσες και εδώ και λίγες μέρες βρίσκονται στη Λαπωνία και συγκεκριμένα στο χωριό του Άη Βασίλη, το Ροβανιέμι.
Μαζί τους στο ξεχωριστό ταξίδι είναι η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους Ισμήνη, που έχουν ενθουσιαστεί εξ’ ίσου με το ταξίδι στο χωριό του Άγιου Βασίλη. 
Όλοι μαζί ταξίδεψαν, το Σάββατο για το Ροβανιέμι και από την πρώτη στιγμή εντυπωσιάστηκαν με όλα όσα είδαν εκεί.
Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Μαρία Κορινθίου δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες και video από το ταξίδι, ενώ τα παιδιά τους δεν σταμάτησαν το παιχνίδι. 
Ο Φίλιππος και ο Mike ξεκίνησαν αμέσως το χιονοπόλεμο και τις βόλτες στο λευκό τοπίο και η Ισμήνη φυσικά τους ακολούθησε.  
Όλοι μαζί επισκέφτηκαν τα χωριά από το Ροβανιέμι μέχρι το Oulo, είδαν ταράνδους, έκαναν βόλτα με το έλκηθρο και επισκέφτηκαν igloo…
Η Μαρία Κορινθίου, μάλιστα, είχε και τα γενέθλιά της σήμερα και ο Γιάννης Αϊβάζης της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο!
Δες φωτογραφίες:
Και οι περιπέτειες συνεχίζονται!
epirusblog.gr
5 of 5
Σίσσυ Χρηστίδου - Μαρία Κορινθίου: Μαγικές στιγμές στη Λαπωνία με τα παιδιά τους! [pics, vids]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6331482967048629522
item