Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε ξανά το iconic jungle φόρεμα Versace (με μια μικρή αλλαγή) -Και έκοψε την ανάσα [εικόνες]

Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε ξανά το iconic jungle φόρεμα Versace (με μια μικρή αλλαγή) -Και έκοψε την ανάσα [εικόνες]

Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε ξανά το iconic πλέον φόρεμα Versace και εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά, με τις τέλειες αναλογίες της.

Η Λατίνα σταρ, εμφανίστηκε με το διάσημο αποκαλυπτικό πράσινο φόρεμα του διάσημου οίκου μόδας, κατά τη διάρκεια του Saturday Night Live, το οποίο και παρουσίασε.

Αρχικά, η 50χρονη Τζένιφερ Λόπεζ, εμφανίστηκε στην εκπομπή με κοστούμι και μπούκλες στα μαλλιά της που τα είχε αφήσει κάτω, και έκανε έναν μίνι απολογισμό για την καταπληκτική χρονιά, που όπως είπε, είχε.

Στη συνέχεια όμως και μετά τον μονόλογό της, έδωσε ένα καταπληκτικό σόου χορεύοντας και τραγουδώντας, ξεσηκώνοντας το κοινό. Λίγο πριν το τέλος, η σέξι τραγουδίστρια πέταξε από πάνω της το αυστηρό κοστούμι και έμεινε με το υπέροχο jungle dress που είχε πρωτοβάλει πριν από 19 χρόνια, στα Βραβεία Grammy.



Αυτή ήταν η τρίτη φορά που η πανέμορφη Τζένιφερ Λόπεζ, φόρεσε το συγκεκριμένο φόρεμα. Φέτος τον Σεπτέμβρη, η εκρηκτική καλλιτέχνιδα εμφανίστηκε με την ανανεωμένη εκδοχή του φορέματος που έκανε πάταγο, στο σόου του οίκου μόδας στο Μιλάνο.

Σε σχέση με την πρώτη εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ με το διάσημο φόρεμα το 2000, η λατίνα σταρ έχει κάνει μια μικρή αλλαγή.

Εχει προσθέσει ένα κομματάκι από αυτό το διάφανο ύφασμα που έχουν όλα τα «γυμνά» φορέματα στο τρίγωνο που σχηματίζει το φόρεμα μπροστά στην κοιλιάς της και έχει ανεβάσει τη «μέση» του ελαφρώς παραπάνω.

Ξανά το «Jungle Print» του Versace που «απογείωσε» η Τζένιφερ Λόπεζ

Για να εορτάσει την επέτειο έναρξης της Google Image Search, ο οίκος μόδας Versace συνεργάστηκε με τον τεχνολογικό κολοσσό για να ξαναδημιουργήσει την περίφημη κρεασιόν του οίκου μόδας «Jungle Print» την οποία φόρεσε η Τζένιφερ Λόπεζ το 2000.


Και η οποία ήταν η αφορμή για τη δημιουργία αυτής της παροχής δυνατότητας αναζήτησης εικόνων.

Η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Sean "Puffy" Combs στα Βραβεία Grammy το 2000
Η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Sean "Puffy" Combs στα Βραβεία Grammy το 2000 / Φωτογραφία: AP Photo/Reed Saxon, File

«Τότε, το 2000, τα αποτελέσματα αναζήτησης ήταν απλώς μια λίστα συνδέσμων» αναφέρεται σε ανάρτηση στο blog του τεχνολογικού κολοσσού. «Όταν η ομάδα τεχνικών για την αναζήτηση συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσαν να φέρουν απευθείας τα αποτελέσματα που ήθελε ο κόσμος, εμπνεύστηκαν τη δημιουργία της Google Image Search».

Το 2015, ο πρώην εκτελεστικός πρόεδρος της αμερικανικής εταιρείας Έρικ Σμιντ, είχε γράψει για τον αριθμό αναζητήσεων που ελάμβαναν μετά την εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στην απονομή των βραβείων Grammy το 2000, επισημαίνοντας ότι ο κόσμος ήθελε «κάτι περισσότερο από απλό κείμενο»: «Εκείνη την εποχή, ήταν η πιο δημοφιλής αναζήτηση που είχαμε δει ποτέ.

Αλλά δεν είχαμε έναν ασφαλή, άμεσο τρόπο να δώσουμε στους χρήστες αυτό το οποίο ήθελαν: τη Τζένιφερ Λόπεζ να φορά αυτό το φόρεμα. Γεννήθηκε η Google Search Image».

Η Τζένιφερ Λόπεζ με την ανανεωμένη εκδοχή του θρυλικού φορέματος, όπως το φόρεσε στην επίδειξη μόδας του οίκου Versace στο Μιλάνο το 2019
Η Τζένιφερ Λόπεζ με την ανανεωμένη εκδοχή του θρυλικού φορέματος, όπως το φόρεσε στην επίδειξη μόδας του οίκου Versace στο Μιλάνο το 2019 / Φωτογραφία: AP Photos

Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, ο οίκος Versace ένωσε τις δυνάμεις του με τον τεχνολογικό κολοσσό και παρουσίασαν ένα ριμέικ του «Jungle Print», με τη Τζένιφερ Λόπεζ, στο τέλος του show Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020, να βαδίζει στην πασαρέλα φορώντας το.

Το blog της αμερικανικής εταιρείας μάς ενημερώνει ότι η εφαρμογή του εικονικής πραγματικότητας «συνετέλεσε στη διακόσμηση του χώρου στον οποίο έγινε η επίδειξη με ψηφιακά έργα τέχνης εμπνευσμένα από τη συγκεκριμένη κρεασιόν».

Και η Ντονατέλα Βερσάτσε χρησιμοποίησε τη με φωνητική ενεργοποίηση βοηθητική υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης για να «σηκώσει» φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόπεζ με το αρχικό φόρεμα.


epirusblog.gr
5 of 5
Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε ξανά το iconic jungle φόρεμα Versace (με μια μικρή αλλαγή) -Και έκοψε την ανάσα [εικόνες]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1698062124933764095
item