Γιάννενα: Πρώτο στις δράσεις της Helmepa Junior το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα!!!

Γιάννενα: Πρώτο στις δράσεις της Helmepa Junior το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα!!!

Το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα, βγήκε πρώτο στις δράσεις του προγράμματος της Helmepa Junior στην Ήπειρο για το σχολικό έτος 2018-19 και η μαθήτρια Χ.Ε., μέλος του προγράμματος, εκπροσώπησε τα σχολεία της Ηπείρου στο 26ο Συμβούλιο Αντιπροσώπων, που έγινε στην Αθήνα στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2019. 

Μαζί με τη μητέρα της, τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων ΠΕ Ιωαννίνων κ. Βέργο Κωνσταντίνο και τη συντονίστρια εκπαιδευτικό του τμήματος κ. Τάλλου Κωνσταντίνα, η μικρή Ε. παρέλαβε από την Αντιπλοίαρχο ΛΣ Α. Μαρή το Βραβείο του σχολείου και τα δώρα των συμμαθητών της από τη Helpema Junior και παρέδωσε στα υπόλοιπα 12 παιδιά από τις Περιφέρειες όλης της χώρας, τα δώρα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών. 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην εταιρεία COSTAMARE συμμετείχαν, εκπροσωπώντας την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Γενική Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, κα Α. Γκίκα και από τη Διεύθυνση Υποστήριξης Προγραμμάτων και Εκπαίδευσης για την Αειφορία η κα Μ. Κολούντζου. 

Η κα Γκίκα χαιρετίζοντας την εκδήλωση, είπε μεταξύ άλλων, «Υποστηρίζουμε και θαυμάζουμε το πρόγραμμα της Παιδικής HELMEPA για την ανιδιοτελή προσφορά του τόσα χρόνια και ευχαριστούμε τη HELMEPA και τους εκπαιδευτικούς που πλάθουν και διευρύνουν τους ορίζοντες των νέων ανθρώπων». 

Τα 13 παιδιά-εκπρόσωποι 6.004 μελών της ΠΑΙΔΙΚΗΣ Helmepa, σε συνεδρίασή τους βρήκαν το νέο μήνυμα που η HELMEPA θα προβάλλει με τη συνδρομή των ΜΜΕ γιατί το μέλλον ανήκει στα παιδιά που δικαιούνται ένα καθαρό φυσικό περιβάλλον: «Άνθρωπε πρόσεξε καλά, μη μολύνεις τα νερά! Τα σκουπίδια που πετάς, δεν γλυτώνεις, θα τα φας!» 

Μετά το γεύμα ακολούθησε επίσκεψη των φιλοξενούμενων στο Ευγενίδειο Πλανητάριο, όπου παρακολούθησαν την προβολή «Διαστημικές Καταιγίδες και Βόρειο Σέλας», που οργάνωσε η HELMEPA. 

Η κ. Τάλλου ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Ιωαννιτών για τα δώρα που προσέφεραν για τους 13 μαθητές των αντίστοιχων Περιφερειών Ελλάδος.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πρώτο στις δράσεις της Helmepa Junior το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα!!!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2636507840903175701
item