Τhe Voice: Ο Δημήτρης Καραγιάννης με coach τον Σάκη Ρουβά είναι ο μεγάλος νικητής!

Τhe Voice: Ο Δημήτρης Καραγιάννης με coach τον Σάκη Ρουβά είναι ο μεγάλος νικητής! | tlife.gr
Και ο μεγάλος νικητής του THE VOICE  που θα κάνει χρυσό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ, είναι ο Δημήτρης Καραγιάννης, και φυσικά ο coach του Σάκης Ρουβάς!
Οι τηλεθεατές απόλαυσαν το βράδυ της Κυριακής ένα μοναδικό μουσικό show στον ΣΚΑΪ, που τα είχε όλα! Θέαμα όμορφες φωνές αλλά και αγωνία για τον μεγάλο νικητή του THE VOICE GREECE!
Ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα υποδέθηκαν τους φιναλίστ στον τελικό. Oι οκτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και διεκδήκησαν  το έπαθλο ήταν: από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Ελπίδα Γαδ, Γιώργος Ευθυμιάδης, από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη: Κώστας Χειλάς, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου: Έλλη Πλατάνου, Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη, και από την ομάδα του Σάκη Ρουβά: Κωνσταντίνος Τσιμούρης, Ειρήνη Τσοκούνογλου, Δημήτρης Καραγιάννης.
Στη σκηνή του «The Voice of Greece» και οι τέσσερις coaches Ελεωνόρα ΖουγανέληΠάνος ΜουζουράκηςΈλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς ερμήνευσαν αγαπημένα τους τραγούδια σε ντουέτα-έκπληξη.
Oι πρώτες δηλώσεις του νικητή!

epirusblog.gr
5 of 5
Τhe Voice: Ο Δημήτρης Καραγιάννης με coach τον Σάκη Ρουβά είναι ο μεγάλος νικητής!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 917577824242060670
item