Έφη Ρασσιά: H τηλεοπτική Βάλια μιλάει για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»

Έφη Ρασσιά: H τηλεοπτική Βάλια μιλάει για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»
Στο περιοδικό «Τηλεθεατής» μίλησε  η τηλεοπτική Βάλια από το Καφέ της Χαράς, Έφη Ρασσιά, η οποία αναφέρθηκε στην επιστροφή της σειράς και αποκάλυψε πως αισθάνθηκε όταν ξαναβρέθηκε με τον τηλεοπτικό της παρτενέρ.
Πώς είναι να ξαναβρίσκεστε στο «Καφέ» μετά από τόσα χρόνια;
Στην αρχή είχα συγκινηθεί πάρα πολύ γιατί ήταν ο παιδικός μου ρόλος, ένα κομμάτι του εαυτού μου και το συναντάω πάλι μετά από τόσα χρόνια. Αλλά όταν βρεθήκαμε στους ίδιους χώρους, ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. 
Ξύπνησαν μέσα μου οι μνήμες σαν χθες. Έχουμε και τον ίδιο σκηνοθέτη και είναι πολύ συγκινητικό πως τότε με καθοδηγούσε σαν παιδάκι και τώρα ως επαγγελματία. Με την ίδια πατρική, σκηνοθετική γλύκα.
Με τον Πάρη είχατε κάποια επαφή όλο αυτό το διάστημα;
Είχαμε χαθεί. Συναντιόμασταν καμιά φορά τυχαία, ήταν πολύ ζεστό το κλίμα και τώρα όταν βρεθήκαμε, αμέσως βγήκε αυτή η οικειότητα και αμέσως ξαναήρθε η σχέση Βάλιας – Μανωλάκη. 
Πατάμε πάνω εκεί, αλλά πλέον υπάρχει και κάτι πιο ερωτικό. Εμείς δίνουμε τη ζεστασιά και την οικειότητα και η Βάλια με τον Μανώλη το κάτι παραπάνω.
Έχετε ξαναπαίξει κάπου από τότε;
Όχι, είναι η πρώτη επαγγελματική μου δουλειά.
Έχετε κάποια προσδοκία;
Εύχομαι να αρέσει. Το ελπίζω, γιατί έχω διαβάσει το σενάριο και είναι πραγματικά ιδιαίτερο. Ο Χάρης με την Άννα δείχνουν ότι είναι μαέστροι του είδους και το κεντάνε πραγματικά. Το ευχόμαστε και κυρίως γιατί είναι κάτι που θα κάνει τον κόσμο να γελάσει και να περάσει όμορφα.
epirusblog.gr
5 of 5
Έφη Ρασσιά: H τηλεοπτική Βάλια μιλάει για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8889944020696527143
item