Έλενα Χριστοπούλου - Ζενεβιέβ Μαζαρί: Βραδινή έξοδος για τις κυρίες του GNTM [pics] Έλενα Χριστοπούλου - Ζενεβιέβ Μαζαρί: Βραδινή έξοδος για τις κυρίες του GNTM [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έλενα Χριστοπούλου - Ζενεβιέβ Μαζαρί: Βραδινή έξοδος για τις κυρίες του GNTM [pics]

Έλενα Χριστοπούλου – Ζενεβιέβ Μαζαρί: Βραδινή έξοδος για τις κυρίες του GNTM [pics] | tlife.gr
Η Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί μπαίνουν κάθε εβδομάδα στα σπίτια μας μέσα από τη συχνότητα του Star και το Greece’s Next Top Model
Οι δύο γυναίκες βρίσκονται στο πλευρό των επίδοξων μοντέλων, δίνοντάς τους συμβουλές και οδηγίες σε κάθε σετ φωτογράφισης.
Μπορεί η Ζενεβιέβ Μαζαρί να είναι ένας αυστηρός επαγγελματίας και να μας έχει χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου με τις ατάκες της, όμως είναι ιδιαίτερη αγαπητή στο κοινό.
Το βράδυ της Κυριακής, η Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκαν στο Ζίνα και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει». 
Οι δύο πολυάσχολες γυναίκες έκαναν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση και φυσικά να στηρίξουν τους πρωταγωνιστές. 
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις δύο κυρίες κατά την είσοδό τους στο θέατρο. Κομψές και στιλάτες πόζαραν χαμογελαστές στο φακό.
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP, Papadakis press
epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Χριστοπούλου - Ζενεβιέβ Μαζαρί: Βραδινή έξοδος για τις κυρίες του GNTM [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3522936315548349380
Σχόλια
item