Θεσπρωτία: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2020

Θεσπρωτία: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2020
Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση της Περιφέρειας Ηπείρου αποφάσισε την συμμετοχή του με περίπτερο, στην FOOD EXPO 2020 στις 07 - 09 Μαρτίου 2020 στην Αθήνα. 

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις τροφίμων στη Ν.Α. Ευρώπη, που καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων που θέλουν να εδραιωθούν στην εγχώρια αγορά και συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου. 

Στην έκθεση προβάλλονται γενικά τρόφιμα, χυμοί, αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά, ζυμαρικά, όσπρια, κρέας, αρτοσκευάσματα, γαλακτοκομικά, προϊόντα Π.Ο.Π., μέλι, γλυκά, έλαια κ.λ.π. 

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου: α) θα φιλοξενηθούν Θεσπρωτικές επιχειρήσεις Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου, β) θα προβληθούν οι παραγωγικοί κλάδοι του νομού και θα διανεμηθεί το προωθητικό υλικό των επιχειρήσεων μελών μας που το επιθυμούν. 

Καλούμε τις επιχειρήσεις, Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην FOOD EXPO 2020 φιλοξενούμενες στο περίπτερό μας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την 7/02/2020 (στο email: mitroa2@e-thesprotias.gr ή στο Fax: 2665029489), δηλώνοντας παράλληλα το είδος των προϊόντων που επιθυμούν να προβάλλουν. 

Επίσης οι επιχειρήσεις, Τακτικά Μέλη, που επιθυμούν την προβολή φυλλαδίων τους στην έκθεση, καλούνται να τα προσκομίσουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου έως και την παραπάνω ημερομηνία. 

Οι ανωτέρω δράσεις παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής για τα Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών μας. 

Οι δαπάνες μετάβασης και διαμονής των εκθετών βαρύνουν τους ίδιους. 

Εκ της Διοικήσεως 

Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας 
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2020
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 2756630775093618956
item