Ματίνα Νικολάου: Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με διάσημους φίλους της! Ματίνα Νικολάου: Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με διάσημους φίλους της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ματίνα Νικολάου: Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με διάσημους φίλους της!

Ματίνα Νικολάου: Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με διάσημους φίλους της! | tlife.gr
Ενόψει Χριστουγέννων, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Νικολάου πήραν λίγες μέρες άδεια από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.
Έτσι, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και η τηλεοπτική Βάνια τράβηξαν χωριστούς δρόμους για ένα μικρό διάστημα, αφού ο Νίκος ταξίδεψε εκτός Αθηνών παρέα με αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ η Ματίνα έμεινε στην πρωτεύουσα για να περάσει χρόνο μαζί με τους δικούς της ανθρώπους.
Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός το πέρασε μαζί με καλούς της φίλους και συναδέλφους, σε ένα ρεβεγιόν που τα είχε όλα.
Συγκεκριμένα, δείπνησε μαζί με τον Αντίνοο Αλμπάνη, τον Θανάση Αλευρά, την Σοφία Φαραζή και τον Γιώργο Δάσκαλο, ενώ στη συνέχεια πέρασε μαζί τους ξέγνοιαστες στιγμές, με πολύ γέλιο.
Όλοι μαζί, μάλιστα, έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε η Ματίνα Νικολάου στο Instagram γράφοντας: «Χριστούγεννα 2019!!!».
epirusblog.gr
5 of 5
Ματίνα Νικολάου: Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με διάσημους φίλους της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7749871908052050120
Σχόλια
item