Έλενα Παπαρίζου: Μιλάει για την σκληρή μάχη στην ζωή! Η εξομολόγηση που συγκινεί!

Έλενα Παπαρίζου: Μιλάει για την σκληρή μάχη στην ζωή! Η εξομολόγηση που συγκινεί!
Για την σκληρή μάχη στην ζωή μιλάει και η Έλενα Παπαρίζου και η εξομολόγηση της συγκινεί!

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό και έκανε αποκαλύψεις που δεν περιμέναμε να μάθουμε!
Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:
Στην αρχή του videoclip για το single σας «Άσκοπα ξενύχτια» εμφανίζεται μια φράση στα αγγλικά, η οποία σε ελεύθερη μετάφραση λέει πως δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από μια γυναίκα που χαίρεται με το να είναι ο εαυτός της. Για ποιο λόγο επιλέξατε τη συγκεκριμένη φράση;
«Τη φράση αυτή την επέλεξε ο σκηνοθέτης του βιντεοκλίπ, Άλεξ Κωνσταντινίδης, και αυτό που θέλαμε να πούμε μέσα από το κλιπ είναι ότι οι γυναίκες δίνουν καθημερινά σκληρή μάχη στη ζωή τους και πάντα βγαίνουν νικήτριες. 
Οι γυναίκες είναι ταυτόχρονα εργαζόμενες, μάνες, σύντροφοι, και παρ' όλα αυτά καταφέρνουν στο τέλος της μέρας να είναι νικήτριες της ίδιας τους της ζωής, πάρα τις δυσκολίες τους, από όποιον κλάδο και αν προέρχονται».
Από όλα τα τραγούδια που έχετε πει, υπάρχει κάποιο που να έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας;
«Τα περισσότερα τραγούδια που έχω ερμηνεύσει έχουν το καθένα τη θέση του μέσα στην καρδιά μου, για διαφορετικούς λόγους».
Πριν λίγες ημέρες μάλιστα τόνισε πως πρέπει να αγωνιζόμαστε κάθε ημέρα!
Έπειτα από 20 χρόνια πορεία στο χώρο πόσο αλλαγμένη νιώθετε;
«Νιώθω ότι δουλεύω ακόμα περισσότερο από τότε που ξεκίνησα, νιώθω πιο συγκεντρωμένη και πιο στοχευμένη στα «θέλω» μου, και μου αρέσει ακόμα περισσότερο να πειραματίζομαι. 
Και όσα έχω να μαθαίνω από ανθρώπους που είναι πιο έμπειροι από μένα, άλλα τόσα έχω να μάθω και από τα νεότερα παιδιά».
Αν δίνατε μια συμβουλή στον 17χρονο εαυτό σας, ποια θα ήταν αυτή;
«Να με αγαπάω. Ένας νέος καλλιτέχνης πρέπει να αγαπάει τον εαυτό του. 
Όταν αγαπάς τον εαυτό σου, σέβεσαι και τον ίδιο σου τον εαυτό αλλά και τους γύρω σου ακόμα περισσότερο. Οφείλεις να ακούς τα θέλω σου αλλά και των άλλων. 
Πολλές φορές είναι πολύ εύκολο σε αυτήν την ηλικία να πιστεύουμε ότι τα ξέρουμε όλα, ενώ καλό είναι να έχουμε ανθρώπους γύρω μας που να μπορούν να μας συμβουλεύουν. 
Και νιώθω ότι αυτό το πράγμα το είχα στη ζωή μου και φροντίζω κι εγώ να είμαι αυτός ο άνθρωπος για τα νέα παιδιά που συναντώ στο δρόμο μου και που χρειάζονται βοήθεια».
Εν όψει εορτών, αν γράφατε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη, τι θα του ζητούσατε για εσάς;
«Να είμαστε καλά, να είμαστε γεροί και την αγάπη που έχουμε μέσα μας να τη δίνουμε απλόχερα για να μπορεί να μας ξαναέρχεται και πίσω, 
Όσο έχουμε την υγεία μας και νιώθουμε άφθονη αγάπη, γινόμαστε ακόμα πιο ευτυχισμένοι».


epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Παπαρίζου: Μιλάει για την σκληρή μάχη στην ζωή! Η εξομολόγηση που συγκινεί!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 445074857356019412
item