Γιάννενα: Έκτακτα μέτρα για το κυκλοφοριακό στην πόλη Γιάννενα: Έκτακτα μέτρα για το κυκλοφοριακό στην πόλη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Έκτακτα μέτρα για το κυκλοφοριακό στην πόλη

Γιάννενα: Έκτακτα μέτρα για το κυκλοφοριακό στην πόλη
Το κυκλοφοριακό κομφούζιο ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής και τα ευτυχώς, χωρίς θύματα, τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν εντός και εκτός του αστικού ιστού ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των ημερών των Χριστουγέννων στην πόλη των Ιωαννίνων.
Η κίνηση από την Τρίτη είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω της άφιξης χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη και σε άλλους κοντινούς προορισμούς, κάτι που συνεχίζεται και θα ενταθεί μέχρι και την Πρωτοχρονιά και λιγότερο μέχρι τα Θεοφάνια.
Το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων έχει λάβει έκτακτα μέτρα με ενίσχυση των πεζών και εποχούμενων περιπολιών και εντός της πόλης αλλά και στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Όπως ανέφερε ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Γ. Αζέλης ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται εντός της πόλης στην απαγόρευση της διπλοστάθμευσης που όπως έχει αποδειχθεί προκαλεί τα μεγαλύτερα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ οι έλεγχοι επικεντρώνονται γενικότερα σε επικίνδυνες παραβάσεις για την πρόκληση δυστυχήματος όπως είναι η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, η χρήση κινητού, η μη χρήση ζώνης ασφαλείας και κράνους.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Έκτακτα μέτρα για το κυκλοφοριακό στην πόλη
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7202876008554365090
Σχόλια
item