Δανάη Παππά: Τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της

Δανάη Παππά: Τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της
Η Δανάη Παππά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Tv Έθνος» και μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά στον σύντροφο της, Λάμπρο Λάζαρη.
Στην περσινή συνέντευξη είχες αναφέρει πως μια κοπέλα στο Ιnstagram σου είχε γράψει «Μακάρι ο επόμενος σύντροφος σου να σου βγάλει το παιδί που κρύβεις μέσα σου». Το κατάφερε ο νυν σύντροφος σου;
“Ναι, μου το έβγαλε. Αυτή η παιδικότητα ήρθε με το κατοικίδιο μας. Έχουμε έναν σκύλο. Τον πήραμε μαζί, τον «Σπίθα». Είμαστε και οι δύο σε αυτήν τη φάση, νιώθουμε παιδιά παίζοντας με τον σκύλο μας».
Τι ήταν αυτό που σε γοήτευσε στον σύντροφο σου;
«Το ότι με έκανε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει να με κάνει να νιώθω τον εαυτό μου. Νιώθω δυνατή, είμαι καλύτερα με μένα. Πριν και λόγω δουλειάς ένιωθα λίγο πως έχανα τον εαυτό μου. Ότι υπήρχε μόνο η δουλειά. Τώρα ξαναβρίσκω τη Δανάη».
Πιστεύεις τώρα δηλαδή ότι υπάρχει ισορροπία και συμβαδίζει η προσωπική με την επαγγελματική ζωή;
«Ναι, μέσα μου είμαι πολύ καλύτερα. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο γιατί πηγαινοέρχομαι στην Κύπρο και υπάρχει και η απόσταση, αλλά ναι, υπάρχει ισορροπία στη ζωή μου. 
Γυρνάω σπίτι και έχω να ασχοληθώ με την προσωπική μου ζωή, που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά. Δίνω το ενδιαφέρον μου και κάπου αλλού εκτός δουλειάς. Γιατί είμαι εργασιομανής».
Η σχέση αυτή είδε έντονα από την πρώτη στιγμή το φως της δημοσιότητας. Θέλω να σε ρωτήσω εάν το φοβήθηκες, εάν σε ενόχλησε και πώς το διαχειρίζεσαι τώρα...
«Είναι δύσκολο. Από την άλλη όμως είναι και η αλήθεια μου. Δεν μπορώ να απαγορεύσω στον εαυτό μου και στον σύντροφο μου να βγούμε για φαγητό ή να διασκεδάσουμε ή να πάμε για ψώνια. 
Όλοι ξέρουμε πως σε συγκεκριμένα μέρη υπάρχουν φωτογράφοι. Δεν σου κρύβω πως υπήρξαν στιγμές που ένιωσα εξαιρετικά άβολα. Γι’ αυτό λοιπόν αποφεύγω κάποια μέρη».
Μπορεί όμως μια σχέση να διατηρήσει και την ιδιωτικότητά της εάν το θέλει το ζευγάρι;
«Εννοείται πως μπορεί να γίνει. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις αναγνωρίσιμων προσώπων που μοιράζονται τις προσωπικές στιγμές τους θέλοντας να φέρουν τον κόσμο περισσότερο κοντά τους. Από την άλλη, όμως, τι μένει για σένα;».
Υπάρχει όμως και η αντίθετη άποψη: πως ο κόσμος θέλει να μαθαίνει πράγματα για τα αγαπημένα του πρόσωπα...
«Αυτό είναι η λογική της κλειδαρότρυπας. Για παράδειγμα οι αδελφές Καρντάσιαν που δείχνουν σε ριάλιτι την προσωπική τους ζωή. 
Και ο κόσμος το βλέπει. Ίσως και εγώ αν ήμουν τελείως ανοιχτή στην προσωπική μου ζωή θα είχα περισσότερη δημοσιότητα, περισσότερους ακολούθους στο instagram, περισσότερα εξώφυλλα στα περιοδικά. Όμως μετά τι θα έμενε για τη Δανάη; Μετά γίνεται και η προσωπική ζωή δουλειά».
Δεν θέλεις να ποζάρεις, απ’ ό,τι καταλαβαίνω, με τον σύντροφο σου στο instagram.
«Όχι. Και αν γίνει θα γίνει με πολύ προστατευμένο τρόπο».
epirusblog.gr
5 of 5
Δανάη Παππά: Τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5392508417071479514
item