Μαριάννα Γουλανδρή: Απαθανατίζει την κόρη της και τον άντρα της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Μαριάννα Γουλανδρή: Απαθανατίζει την κόρη της και τον άντρα της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαριάννα Γουλανδρή: Απαθανατίζει την κόρη της και τον άντρα της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Μαριάννα Γουλανδρή: Απαθανατίζει την κόρη της και τον άντρα της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο! | tlife.gr
Στην Αθήνα περνούν τις άγιες αυτές ημέρες η Μαριάννα Γουλανδρή και ο σύζυγός της, Φίλιππος Λαιμός.
Το αγαπημένο ζευγάρι βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και αυτά τα Χριστούγεννα και όχι άδικα, καθώς τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια ήρθε στη ζωή του η κορούλα του! 
Το κορίτσι τους είναι άλλωστε η απόλυτη πρωταγωνίστρια του σπιτιού και οι γονείς της δεν της χαλούν χατίρι.
Μετά το γάμο της Αναστασίας Καίσαρη όπου παρευρέθηκε η Μαριάννα με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό, αλλά και το μεγάλο φιλανθρωπικό bazaar της ΕΛΠΙΔΑΣ, που διοργάνωσε μαζί με την γιαγιά της Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Γουλανδρή έκανε ένα μικρό οικογενειακό ταξίδι! 
Αυτές τις ημέρες όμως βρίσκεται πίσω στο σπίτι της στην Αθήνα και μάλιστα μοιράστηκε και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!
Ο σύζυγός της κρατά στην αγκαλιά του την κατάξανθη κόρη της, μπροστά από το εντυπωσιακό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο και όπως θα δεις η Χριστιάνα έχει μεγαλώσει αρκετά! Με αυτή τη φωτογραφία η Μαριάννα θέλησε να μας ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα»!

epirusblog.gr
5 of 5
Μαριάννα Γουλανδρή: Απαθανατίζει την κόρη της και τον άντρα της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9089630193753142938
Σχόλια
item