Πρέβεζα: Χρηματοδότηση στο Δήμο Πρέβεζας για καταφύγιο αδέσποτων Πρέβεζα: Χρηματοδότηση στο Δήμο Πρέβεζας για καταφύγιο αδέσποτων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Χρηματοδότηση στο Δήμο Πρέβεζας για καταφύγιο αδέσποτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Χρηματοδότηση στο Δήμο Πρέβεζας για καταφύγιο αδέσποτωνΟ υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης ενέκρινε τη χρηματοδότηση για βελτίωση καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Δείτε τα ποσά χρηματοδότησης ανά φορέα και Δήμο.
Την έγκριση για χρηματοδότηση ύψους 600.000 ευρώ τα οποία θα κατευθυνθούν σε Δήμους και Συνδέσμους Δήμων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς, έδωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου:

«Με τη συγκεκριμένη απόφαση ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διασφαλίζει τη συνέχιση της λειτουργίας καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς με σκοπό την προστασία τους από την εκμετάλλευση και την κακοποίηση ή τη χρησιμοποίησή τους με στόχο την κερδοσκοπία».
Δείτε εδώ τον πίνακα των χρηματοδοτούμενων φορέων με το ύψος της χρηματοδότησης ανά Δήμο – Σύνδεσμο Δήμων.
Να θυμίσουμε πως ο Δήμαρχος κ.Γεωργάκος είχε συναντηθεί με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Βορίδη, όπου μεταξύ άλλων στη συζήτηση είχε τεθεί το θέμα με τα αδέσποτα.
Επίσης, προχθές, στη τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σύσσωμο το Δ.Σ. ψήφισε την Έγκριση υποβολής πρότασης στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” του έργου  «Κατασκευή  και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Πρέβεζας» στην πρόσκληση Χ,στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων», με τίτλο  «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Χρηματοδότηση στο Δήμο Πρέβεζας για καταφύγιο αδέσποτων
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2244242389888120487
Σχόλια
item