Γιάννενα: Ο Ν.Ο.Ι. τίμησε τον Αλέξ/νδρο Καχριμάνη για τη συμβολή του στο Πανευρωπαϊκό Νέων!

Γιάννενα: Ο Ν.Ο.Ι. τίμησε τον Αλέξ/νδρο Καχριμάνη για τη συμβολή του στο Πανευρωπαϊκό Νέων!
Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη διεξαγωγή του φετινού Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Νέων που έγινε στα Γιάννενα και τη λίμνη Παμβώτιδα έπαιξε η Περιφέρεια Ηπείρου και προσωπικά ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Η συμβολή της τόσο σε επίπεδο τεχνικών έργων όσο και γενικότερα στη διοργάνωση συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου οι αγώνες, στους οποίους έλαβαν μέρος αποστολές από 30 Ευρωπαϊκές χώρες, να διεξαχθούν ομαλά θέτοντας τις βάσεις για τη μελλοντική φιλοξενία και άλλων μεγάλων διοργανώσεων στην πόλη μας.  

Ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και εκτίμησης για τη σημαντική αυτή συνδρομή, αντιπροσωπεία του Ναυτικού Ομίλου επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του τον κ. Καχριμάνη προκειμένου να τον ευχαριστήσει από κοντά για όσα έκανε, απονέμοντάς του παράλληλα τιμητική πλακέτα για την προσφορά του καθώς και ένα χρυσό μετάλλιο από τη διοργάνωση ως αναμνηστικό δώρο!

Την αντιπροσωπεία του Ν.Ο.Ι. αποτελούσαν η Πρόεδρος Μάρθα Παλαιοπάνου, ο Αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Μπερής, Αντιπρόεδρος επίσης της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τα μέλη της Διοίκησης του Ομίλου Γιώργος Πασχάλης, Σπυριδούλα Μπάγια και Κων/νος Παπαπέτρος, οι Πρωταθλητές του Ομίλου Στέφανος Ντούσκος, Θανάσης Παλαιοπάνος, Λεωνίδας Παλαιοπάνος και Παύλος Φαϊτάς, αλλά και η Πρωταθλήτρια του Ν.Ο. Θεσσαλονίκης Χριστίνα Μπούρμπου.

Ο κ. Μπερής σε δηλώσεις του εξήρε τη συμβολή της Περιφέρειας και του ίδιου του Αλέξανδρου Καχριμάνη στην επιτυχημένη  πραγματοποίηση του Πανευρωπαϊκού Νέων, κυρίως όσον αφορά στις παρεμβάσεις που έγιναν στις παρόχθιες εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ και στον υγρό στίβο της λίμνης αλλά και στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι. που ως οικοδεσπότης σύλλογος σήκωσε ένα μεγάλο βάρος της διοργάνωσης.

Τις θερμές ευχαριστίες της εξέφρασε και η Πρόεδρος του Ομίλου, η οποία αναφέρθηκε επίσης στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι επίλεκτοι Γιαννιώτες κωπηλάτες προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τον Ναυτικό Όμιλο για τις αθλητικές επιτυχίες που είχε και τη χρονιά που φτάνει στο τέλος της, αλλά και για την προσπάθεια που κατέβαλλε στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων, τονίζοντας πως η Περιφέρεια κάνει κάθε φορά ό,τι μπορεί για να βοηθήσει.

Αναφέρθηκε δε στη συνεργασία που υπάρχει με τα συναρμόδια υπουργεία προκειμένου να νομιμοποιηθεί ο Πύργος Τερματισμού του ΠΕΑΚΙ. 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή ευχών για τις γιορτές και τη νέα χρονιά.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ο Ν.Ο.Ι. τίμησε τον Αλέξ/νδρο Καχριμάνη για τη συμβολή του στο Πανευρωπαϊκό Νέων!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 830133396751389024
item