Άρτα: Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου στην Άρτα

Άρτα: Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου στην Άρτα
Σε μια συμβολική και ταυτόχρονα ουσιαστική κίνηση, ο Πρόεδρος  της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, θα παρευρεθεί σήμερα στην εκδήλωση του Δήμου Αρταίων με αντικείμενο το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Αρταίων για την Έξυπνη Πόλη.
Θα προηγηθεί Συνέντευξη Τύπου στις 11:00 π.μ στο αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου Άρτας (ισόγειο). Παρακαλούμε για την συμμετοχή σας. 
Ειδικότερα:                          
Ο Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, διοργανώνει το Arta Smart City Hackathon & Innovation Hub που θα πραγματοποιηθεί  σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 από τις 10:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άρτας. 
Το Arta Smart City Hackathon & Innovation Hub διοργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη της Άρτας, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του Δήμου Αρταίων με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και φιλοδοξεί να γίνει το σημείο αναφοράς στο χώρο της τεχνολογικής καινοτομίας στην ευρύτερη περιοχή. 
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Αρταίων για την Έξυπνη Πόλη, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους μεμονωμένες ομάδες, αναγνωρισμένοι Εθνικοί φορείς, καθώς και εταιρείες τεχνολογίας παγκόσμιας εμβέλειας.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου στην Άρτα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7750773940053987713
item