Χάρης Χριστόπουλος: «Νιώθω σαν να έχει παγώσει ο χρόνος…Δε με εντυπωσιάζει τίποτα»

Χάρης Χριστόπουλος: «Νιώθω σαν να έχει παγώσει ο χρόνος…Δε με εντυπωσιάζει τίποτα»
O Χάρης Χριστόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους μετά το γάμο.
«Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τη μέρα που παντρευτήκαμε. Με την Άννα μοιάζουμε πολύ. Εχθές το βράδυ είχαμε μια μεγάλη συζήτηση για αυτό το θέμα. Συχνά πυκνά καθόμαστε αντίκρυ και κάνουμε την αυτοκριτική μας. «Πώς το βλέπεις; Γιατί είμαστε μαζί; Τι θέλεις από εμένα; Τι δεν σου αρέσει; Τι σ’ αρέσει;». 
Μπορεί μια συγκεκριμένη περίοδο να είσαι στενoχωρημένος με κάτι, να έχεις περισσότερο άγχος και αυτό να βγαίνει στη σχέση. Μπορεί να είσαι τόσο απορροφημένος και σιωπηλός που, για παράδειγμα, να μην τρως μαζί με τον άλλο. 
Εκεί χρειάζεται να του εξηγήσεις. Πολλά ζευγάρια δεν εξηγούν τι συμβαίνει όταν έχουν νεύρα ή είναι απορροφημένοι, με αποτέλεσμα ο άλλος να παρεξηγεί την κατάσταση».
Μιλώντας για τη ζωή και τα όνειρα εξομολογείται: «Νιώθω σαν να έχει παγώσει ο χρόνος. Είναι τρελό αυτό. Στη ζωή μου δεν κάνω πλέον όνειρα και στεναχωριέμαι γι’ αυτό. Μπορεί να φταίει η κρίση του μεσήλικα που περνάω εδώ και δύο τρία χρόνια. 
Αισθάνομαι σαν να έχω ζήσει πολλές ζωές και πλέον δεν με εντυπωσιάζει τίποτα. Ξέρεις όμως τι είναι αυτό που με κάνει να ελπίζω; Ο έρωτάς μου για την Ανίτα. Δεν θέλω να πάθω τίποτα κακό γιατί θέλω να την προσέχω. Καμιά φορά συζητάμε και μου λέει «Έτσι και φύγεις πρώτος, δεν θα σ’ το συγχωρήσω ποτέ». Ο μεγάλος μου στόχος, λοιπόν, είναι να είμαι καλά για να τη βλέπω ευτυχισμένη».
Όσο για το αν επιθυμεί να μεγαλώσει η οικογένειά τους απαντά: «Τώρα πια θέλω πολύ να κάνουμε παιδί. Την παρακαλάω, αλλά δεν έχει χρόνο. Έχουμε πει ότι πολύ σύντομα θα κάνουμε. Και είναι υπέροχο γιατί θα είναι αυτή η δουλειά μου από εδώ και πέρα. Επάγγελμα γονιός. Τα παιδιά θέλουν δύο πράγματα για να ζήσουν: αγάπη και χρόνο. Εγώ έχω και από τα δύο. Γονεϊκή αγάπη που δεν με αξίωσε ο Θεός να τη δώσω κάπου και χρόνο όσο δεν μπορείς να φανταστείς».
epirusblog.gr
5 of 5
Χάρης Χριστόπουλος: «Νιώθω σαν να έχει παγώσει ο χρόνος…Δε με εντυπωσιάζει τίποτα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5385848401406424154
item