Κατερίνα Στικούδη: Η ενασχόληση με την υποκριτική και τα σχόλια που την πικραίνουν!

Κατερίνα Στικούδη: Η ενασχόληση με την υποκριτική και τα σχόλια που την πικραίνουν! | tlife.gr
Αν μπορούμε να μιλάμε για πρόσωπα-έκπληξη, το όνομα της Κατερίνας Στικούδη σίγουρα θα είχε θέση σε αυτή τη λίστα. 
Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή μπόρεσε να ξεχωρίσει μέσα από το «Your Face Sounds Familiar» και φέτος να ακολουθήσει πολλά και διαφορετικά μονοπάτια, όλα με πυξίδα το ταλέντο της. 
Η αγαπημένη τραγουδίστρια φέτος συμμετέχει στη σειρά του ANT1 «Αν ήμουν πλούσιος», ενώ σε λίγες μέρες θα ανέβει και στη θεατρική σκηνή, πρωταγωνιστώντας στην Annie.
Το αξιοσημείωτο με την Κατερίνα Στικούδη είναι ότι, παρά τη λάμψη και το άστρο που την ακολουθεί, είναι ένα κορίτσι με προσωπικότητα, ήθος, ευγένεια που όλοι λατρεύουν από τη πρώτη στιγμή! 
Σε συνέντευξή της στο ένθετο Tv Kous Kous, η εκρηκτική τραγουδίστρια μιλάει για την ενασχόληση της με την υποκριτική, τα κακεντρεχή σχόλια, για την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου στο σήριαλ αλλά αποκαλύπτει και την επιθυμία της για το 2020.
Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο σε αυτό τον καινούργιο «κόσμο»;
Επειδή είμαι πολύ του προγράμματος και οργανωτική, με αγχώνει κάποιες φορές που δεν είναι όλοι στο ίδιο mood. 
Όμως το έχω δεχτεί διότι θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να προσπαθεί κάποιος να συντονίσει μια κατάσταση με τόσο πολύ κόσμο, που ο καθένας έχει το δικό του πρόγραμμα και κάνει παράλληλα και άλλες δουλειές.
Πώς βλέπεις το ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα «εισβάλλει» στα επόμενα επεισόδια;
Καλοδεχούμενος! Είναι υπέροχος, με καλούς τρόπους και πολύ ευγενικός. Έχουμε γυρίσει ήδη κάποιες σκηνές και περιμένω με ανυπομονησία να προβληθούν.
Πώς νιώθεις που τα τελευταία χρόνια πειραματίζεσαι σε τόσο διαφορετικούς τομείς;
Νιώθω δημιουργική και ελεύθερη. Πιστεύω πως όλοι έχουμε δικαίωμα να δοκιμάζουμε πράγματα και ο χρόνος θα δείξει τι μας ταιριάζει και τι όχι. Δεν φοβάμαι να δοκιμαστώ, να κριθώ.
Με πάθος και χωρίς φόβο, θέλω να κάνω πράγματα που και για μένα είναι πρόκληση είναι το κάτι το διαφορετικό. Δεν θα έλεγα ότι βαριέμαι εύκολα, απλά θέλω να εξελίσσομαι και σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης, δεν θέλω να μένω στάσιμη.
Σε ενοχλεί, ότι ακόμη και τώρα, υπάρχουν άνθρωποι που σχολιάζουν μόνο τις στιλιστικές σου επιλογές και το πόσο σέξι είσαι;
Δεν ισχύει πλέον αυτό! Βασικά ποτέ δεν ίσχυε, όσο παράξενο και αν σου φαίνεται. Το είδος της μουσικής, η ραπ, τα βίντεο κλιπ μου και οι παραγωγές μου ήταν πάντα πρωταγωνιστές και όχι οι κοιλιακοί μου και η προσωπική μου ζωή. 
Νιώθω ότι αυτό είναι πολύ μεγάλη νίκη σε έναν χώρο που τραβούν την προσοχή το τρας, η υπερβολή και η ηλιθιότητα. 
Σαφώς και έχω κάνει εκκεντρικές και σέξι εμφανίσεις, θα συνεχίσω να κάνω διότι εκφράζομαι μέσα από αυτό, όμως χαίρομαι που δεν επισκιάζουν όλα αυτά τη μουσική μου.
Υπήρξαν κριτικές και σχόλια που σε «πίκραναν», που σε έκαναν να σκεφτείς να κινηθείς νομικά;
Όχι ιδιαίτερα. Για μένα μπορεί να λέει κάποιος ό,τι θέλει, ακόμα κι αν γίνεται εμπαθής, δεν με ενοχλεί. 
Όταν όμως κάτι πικράνει την οικογένεια μου, τον άντρα μου, την μητέρα μου, θυμώνω. Διότι εγώ αντέχω, οι γονείς μας, όμως, ως μεγάλοι άνθρωποι, αυτό το χιούμορ που επικαλούνται μερικοί δεν το καταλαβαίνουν.
Το κομμάτι της υποκριτικής είναι κάτι που σε έχει «αγγίξει»; Θα ήθελες ακόμη να το σπουδάσεις;
Με έχει αγγίξει, όμως θα είμαι επιλεκτική, θα μαζεύω εμπειρίες και θα λέω «ναι» σε πράγματα που θα νιώθω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω. 
Έχω κάνει κάποια μαθήματα στο Θέατρο Τεχνών του Χρήστου Δημητριάδη στη Λάρισα, ίσως αργότερα να συνεχίσω κάτι στην Αθήνα.


















Τι θα ήθελες να σου φέρει το 2020, που θα υποδεχτούμε σε έναν περίπου μήνα;
Το 2020 θέλω να μου φέρει την οικογένεια μου στην Αθήνα – και έτσι θα γίνει! Είμαι πολύ συγκινημένη που κατάφερα να πείσω την οικογένεια μου να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Δεν θέλω να περνάει ο χρόνος χωρίς να τους δείχνω πόσο τους αγαπώ καθημερινά. Η αγκαλιά της μάνας μου είναι η δύναμή μου.
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Στικούδη: Η ενασχόληση με την υποκριτική και τα σχόλια που την πικραίνουν!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1144567168288973176
item