Άρτα: Πλημμύρισε η Άρτα – Έκλεισε η παλαιά ΕΟ Άρτας – Αθηνών Άρτα: Πλημμύρισε η Άρτα – Έκλεισε η παλαιά ΕΟ Άρτας – Αθηνών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Πλημμύρισε η Άρτα – Έκλεισε η παλαιά ΕΟ Άρτας – ΑθηνώνΆρτα: Πλημμύρισε η Άρτα – Έκλεισε η παλαιά ΕΟ Άρτας – Αθηνών
Η έντονη βροχόπτωση που ξεκίνησε από το πρωί της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου, δημιούργησε πολλά προβλήματα στο Νομό Άρτας και κυρίως στους δήμους Αρταίων και Νικολάου Σκουφά. 

Η υπερχείλιση του ποταμού Ζούτου και του ρέματος Μπούση δημιούργησαν πλημμυρικά φαινόμενα στη Λιμίνη, Αγίους Αναργύρους και στον κόμβο Άρτας από στρατόπεδο Παπακώστα μέχρι την Κυράτσα.

Η κυκλοφορία μέχρι τις 21:00 το βράδυ  έχει διακοπεί για μικρά τα οχήματα στην παλαιά Εθνική Οδό ενώ επιτρέπεται μόνο η διέλευση φορτηγών. 

Λίγο αργότερα ο δρόμος αφού καθαρίστηκε απο εφέτες ύλες δόθηκε  και πάλι στην κυκλοφορία.


Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο κ. Γ. Πανέτα υπάρχουν προβλήματα σε πολλά χωριά του Κάμπου αλλά και στα ορεινά Γρίμποβο, Βλαχέρνα, Αμμότοπο, Γραμμενίτσα.

Στο σημείο έφτασε και ο περιφερειάρχης κ. Αλ. Καχριμάνης μάλιστα στην ενημέρωση από τους παρόντες ειπώθηκε ότι μεγάλος όγκος νερού προέρχεται από την αποχέτευσης της Ιόνιας Οδού.


http://arta2day.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Πλημμύρισε η Άρτα – Έκλεισε η παλαιά ΕΟ Άρτας – Αθηνών
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7413775402748301767
Σχόλια
item